Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korán költöztünk össze?
Figyelt kérdés
Már együtt vagyunk 2014 Március vége óta. 8 hónapja voltunk együtt mikor megkért költözzek hozzá. Az ismerőse szerint nagyon korán összeköltöztünk. Nem tudom ki ez az ismerőse de eddig csak mindig baromságokat tanácsolt szerintem. Hozzáköltöztem. De úgy érzem ő inkább csak azért mondta, mert már így is folyton nála voltam. Ő már 36 lesz az idén én meg 30.2015. jan. 12. 08:40
1/6 anonim válasza:
egy hülye ismerős ajánlása alapján kérdezed? vagy van valami más jel is amiből ezt gondolod? van akik 1 hónap után költöznek össze és nincs semmi gond velük, van akik évek után és akkor jönnek csak az igazi problémák...
2/6 anonim válasza:
Mi 11 hónapja voltunk együtt, amikor összeköltöztünk. Engem is cseszegettek, hogy "éljem ki magam" meg elvesztem az ifjúságomat :D:D néztem, hogy mivan.
Szóval csináld azt, amit te szeretnél.
3/6 anonim válasza:
elgondolkodtató, hogy a barátod ilyeneket mond neked. mintha csak bántani akarna ezzel. én magamban tartanám, hogy egy akárkicsoda milyen hülyeségeket hord össze a mi viszonyunkról.
úgy tűnik, máskor is mondott már neked hasonlókat. hogy jön fel az egész? hogy xy szerint nem kellett volna összeköltöznünk? mert így szerintem inkább a saját véleményét adja elő burkoltan.
4/6 anonim válasza:
Mi tíz hónap után költöztünk össze, lassan fél éve együtt élünk, és minden szuper.
5/6 A kérdező kommentje:
Már hozzá költöztem December elején és jól megvagyunk :)
2015. jan. 13. 14:08
6/6 anonim válasza:
Mi 7 hónap után költöztünk össze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!