Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit tudnék tenni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pastrana88 kérdése:

Szerintetek mit tudnék tenni? Azzal a lánnyal akit szeretek, hogy jobban tudjon értékelni, amit csak lehet eddig megtettem érte, a kéréseit, a kívánságait néztem önzetlenül, most költöztünk volna össze.

Figyelt kérdés

tudok féltékeny lenni, és néha kisebb okom is vannak rá, elmondtam meg akartam beszélni. Azóta mintha eltávolodtunk volna, és a munkára hivatkozva szinte kerül, de én őt választottam és nem akarom elengedni ilyen könnyen.

Volt egy úgymond kijelentésem mert volt pár hónap kihagyás is az években amit akkor gondoltam az ez volt:

Hogy nem kell ahhoz, hogy én jól érezzem magam, bárhova eljussak, stb. meg hogy mi lesz, ha megunom...

Ezt ő megjegyezte... és most felhozta

Amit pár napja írtam neki a kérdésemmel kapcsolatban:

Ő: csak simán eleged van mindenemből

ezért is unsz meg

Én:

Nekem vannak érzéseim, el tudtam most is mondani hogy hogy gondolok rád

Szerinted az tudna írni ilyet akit nem érdekelsz egy csöppet is?!

Mikuláskor is becsörtettem egy sapiba hogy meglepjelek

Mindig is tudtál, tudsz kihozni belőlem nagyon jó dolgokat... és nem az hogy jaj most mi hogyan

Hanem simán jön belőlem is mert ismerlek, tudom mi az aminek tudsz örülni esetleg

Nem kellett soha semmit erőltetnem, mindig tudtam mit tegyek, mit ne, mikor van az hogy na egy kicsit lepjük meg, próbáljuk feldobni a kedvét

Ha nem akarnám, akarnálak nem tenném meg, vagy találnák ki dolgokat neked

Mindig tudok meglepetést örömet is okozni

És eddig soha sem fogytam ki ezekből

többször is volt eddig gyertyafényes vacsora, rózsa szirmok gyertyával az ágyadon

Gyertyás fürdésed, csokrok, virágok, kis ajándékok, apróságok azt hiszed nekem ezek nem nagy örömök?

Ehhez valaki olyan kell aki ki tudja hozni ezeket az emberből, és soha semmit nem bántam meg

Fiúnak is öröm, eltervezi, elmegy bevásárol hozzá, na akkor ez kell még, vajon tökéletes lesz, örülni fog, jó lesz ez így? Ilyenek

Neked szinte majdnem csak az volt hogy ma mivel vár majd haza mit fog csinálni a kedvemért

És azt ne felejtsd el, ha szerinted valakit megunnak, ahhoz így állnak hozzá? Mert szerintem ahhoz sehogy sem

Egy nőnek szinte minden napra kell valamit csinálni, hogy lássák fontos nekünk

Folyamatos bizonyítás, tettek, hogy számíthatnak ránk, és ezt te elérted nálam valahogy nem? Hogy ezt kiérdemelted hogy van ilyen fiú aki így áll hozzád

Hogy tudjad na mellette jó dolgom lenne, kimondhasd vagy gondolj ilyet, és ezt csak ezzel tudom elérni, ha mindig próbálok valami jót tenni, vagy újat

Ugyan úgy ahogy te is jól akarsz kinézni adni magadra, ez esti tornáid erőfeszítéseid, ezt szerinted hogy tudjuk értékelni,

Ékszerekkel hogy még jobban ragyogj, új ruhákkal hogy igen is látod ezekben is nagyon jól nézel ki, megéri csinálnod amit teszel magaddal mindig minden ruhád eltaláltam, a hozzád illő dolgokat, és nagyon is jól állt mind

De ezt nem mondanom kell mint ahogy most, hanem nézz a dolgok mögé néha kicsit, jó persze szavakkal is éreztetnem kell, és arra is kellő figyelemmel odafigyeltem hogy dicsértelek

Nem mindenki néz ki jól smink nélkül mint te, neked nem kell azok mögé bújnod, benned alapból van természetes szépség nem vackoktól, amit használsz is az is pont annyi amennyi kell vagy hiányzik.

Ő:nem tudom, hogy miért ragaszkodsz hozzám

Én:Ezért amit leírtam, mert szeretlek, de ezek szerint nem jött át semmi ebből amit leírtam neked

Le kellett írnom hogy tudd

Ennyi, el szerettem volna csak mondani

2014. dec. 22. 16:03
 1/2 Dsasc válasza:
Erősen gyanítom, ha ilyen szinten hideg egy reakció, akkor a feléd érzett érzelmei is hidegek. Lehetséges, hogy nem kívánja folytatni a kapcsolatot és azért viselkedik így. Ezt mindenesetre nem lehet ilyen formájában folytatni. Közölni kell vele (lehetőleg élőben), hogy téged bánt, hogy ilyen szinten nem mutat érzéseket. Ha akkor is úgy fog lejönni, hogy nem érdekli a helyzet, akkor célszerű megfontolni az elengedést, mert a hosszútávú szenvedés lelkileg és fizikailag is megviseli az embert. Minden jót!
2014. dec. 30. 10:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia:/

Szerintem nem értékeli az erofeszíteseid,a szándékaid,amit érte teszel. Ugy látom,hogy elkéne vele bezsélgetned a kapcsolatotokrol. Egyébként a koltozés aztán miért maradt el?

2015. jan. 1. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!