Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tudnék tenni? Azzal a lánnyal akit szeretek, hogy jobban tudjon értékelni, amit csak lehet eddig megtettem érte, a kéréseit, a kívánságait néztem önzetlenül, most költöztünk volna össze.
tudok féltékeny lenni, és néha kisebb okom is vannak rá, elmondtam meg akartam beszélni. Azóta mintha eltávolodtunk volna, és a munkára hivatkozva szinte kerül, de én őt választottam és nem akarom elengedni ilyen könnyen.
Volt egy úgymond kijelentésem mert volt pár hónap kihagyás is az években amit akkor gondoltam az ez volt:
Hogy nem kell ahhoz, hogy én jól érezzem magam, bárhova eljussak, stb. meg hogy mi lesz, ha megunom...
Ezt ő megjegyezte... és most felhozta
Amit pár napja írtam neki a kérdésemmel kapcsolatban:
Ő: csak simán eleged van mindenemből
ezért is unsz meg
Én:
Nekem vannak érzéseim, el tudtam most is mondani hogy hogy gondolok rád
Szerinted az tudna írni ilyet akit nem érdekelsz egy csöppet is?!
Mikuláskor is becsörtettem egy sapiba hogy meglepjelek
Mindig is tudtál, tudsz kihozni belőlem nagyon jó dolgokat... és nem az hogy jaj most mi hogyan
Hanem simán jön belőlem is mert ismerlek, tudom mi az aminek tudsz örülni esetleg
Nem kellett soha semmit erőltetnem, mindig tudtam mit tegyek, mit ne, mikor van az hogy na egy kicsit lepjük meg, próbáljuk feldobni a kedvét
Ha nem akarnám, akarnálak nem tenném meg, vagy találnák ki dolgokat neked
Mindig tudok meglepetést örömet is okozni
És eddig soha sem fogytam ki ezekből
többször is volt eddig gyertyafényes vacsora, rózsa szirmok gyertyával az ágyadon
Gyertyás fürdésed, csokrok, virágok, kis ajándékok, apróságok azt hiszed nekem ezek nem nagy örömök?
Ehhez valaki olyan kell aki ki tudja hozni ezeket az emberből, és soha semmit nem bántam meg
Fiúnak is öröm, eltervezi, elmegy bevásárol hozzá, na akkor ez kell még, vajon tökéletes lesz, örülni fog, jó lesz ez így? Ilyenek
Neked szinte majdnem csak az volt hogy ma mivel vár majd haza mit fog csinálni a kedvemért
És azt ne felejtsd el, ha szerinted valakit megunnak, ahhoz így állnak hozzá? Mert szerintem ahhoz sehogy sem
Egy nőnek szinte minden napra kell valamit csinálni, hogy lássák fontos nekünk
Folyamatos bizonyítás, tettek, hogy számíthatnak ránk, és ezt te elérted nálam valahogy nem? Hogy ezt kiérdemelted hogy van ilyen fiú aki így áll hozzád
Hogy tudjad na mellette jó dolgom lenne, kimondhasd vagy gondolj ilyet, és ezt csak ezzel tudom elérni, ha mindig próbálok valami jót tenni, vagy újat
Ugyan úgy ahogy te is jól akarsz kinézni adni magadra, ez esti tornáid erőfeszítéseid, ezt szerinted hogy tudjuk értékelni,
Ékszerekkel hogy még jobban ragyogj, új ruhákkal hogy igen is látod ezekben is nagyon jól nézel ki, megéri csinálnod amit teszel magaddal mindig minden ruhád eltaláltam, a hozzád illő dolgokat, és nagyon is jól állt mind
De ezt nem mondanom kell mint ahogy most, hanem nézz a dolgok mögé néha kicsit, jó persze szavakkal is éreztetnem kell, és arra is kellő figyelemmel odafigyeltem hogy dicsértelek
Nem mindenki néz ki jól smink nélkül mint te, neked nem kell azok mögé bújnod, benned alapból van természetes szépség nem vackoktól, amit használsz is az is pont annyi amennyi kell vagy hiányzik.
Ő:nem tudom, hogy miért ragaszkodsz hozzám
Én:Ezért amit leírtam, mert szeretlek, de ezek szerint nem jött át semmi ebből amit leírtam neked
Le kellett írnom hogy tudd
Ennyi, el szerettem volna csak mondani
Szia:/
Szerintem nem értékeli az erofeszíteseid,a szándékaid,amit érte teszel. Ugy látom,hogy elkéne vele bezsélgetned a kapcsolatotokrol. Egyébként a koltozés aztán miért maradt el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!