Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan lettem csalódott, szomorú?
Itt volt a barátom, tegnap este jött, de már akkor mondta, hogy ma délután megy focizni majd. De ma délelőtt felhoztam neki, hogy mi lenne ha maradna, hisz alig volt itt.. Szeretném, ha még itt maradna velem. Azt mondta, hogy nem, kell mennie focizni (csak haverokkal). És ez rosszul esett, látta is rajtam és mondta, hogy nem érti meg miért haragudtam meg, hisz ő mondta, hogy fog menni. Én meg erre, hogy én meg reménykedtem, hogy ha majd kérlek, itt maradsz velem. De elment focizni.
Tudom, hogy én vagyok neki a fontosabb. soha nem szóltam egy szót sem, ha már rendes foci van és minden héten egy nap csak a meccsről szól. De mivel ez még nem is az a komoly edzés, ezért jól esett volna, ha velem marad most az egyszer.
A fiúk törvényszerűen csinálnak néha olyan dolgokat, amikkel csalódást okoznak a lányoknak. Mert olyan szinten másképpen vannak összerakva, hogy nem is bírnák megérteni, ha akarnák sem, hogy mit érez, vagy gondol egy lány.
Ha az esetek többségében legalább próbálkozik ezzel, és érzed, hogy szeret, akkor ennél ne is akarj többet.
Azok a fiúk, akik ennél többre képesek látszólag, azok vagy kevéssé férfiasak, és ott a csorba, vagy hazudják a nagy szerelmet, és az se jó.
Felhívott.. Megkérdezte haragszom e még.. Mondtam, hogy nem is haragudtam, csak rosszul esett. De minden ok..
Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!