Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki akarna szerelmet egy otthon ülő, nem a társaság központja, barátok nélküli emberrel?
Én is ilyen vagyok.. Sose vonzott a buli, vagy hogy elmenjek és leigyam magam és fetrengjek a földön mint a mostani lányok .. volt is párom 4 évig, de mint most derült ki, ezt a tulajdonságomat utálta, hogy sose lehetett elmenni velem bulizni vagy csak úgy inni.. Jól esett 4 év után :)
20/L
Kedves Ötödik válaszoló!
Az előbbiekre valóban férfi vagyok sajnos. Két évig voltam kapcsolatban egy lánnyal már terveztük a közös életünket, de nem lehetett velem elmenni vizipipázni, inni, dohányozni, bulizni. Ugyanakkor koncertekre néha eljárok. Később derült ki a kapcsolat közepén, hogy nem igazán bírja ezt a tulajdonságomat. Bár a házibulizás neki se volt a műfaja, ugyanakkor néha iszogatni igen és nagyobb társasággal is akár. Ez nem az én világom. Így jártam.
Kedves Linó03!
Abban igazad van, hogy nem akarni szokta az ember, hanem csak úgy jön. De. Tévútra visz, mivel később mutatkoznak meg markánsan azok a személyiségjegyek, amelyek addig rejtve voltak. Amint a felszínre kerülnek akkor derül ki, hogy számodra elviselhetetlen, konfrontációhoz vezet és vége a közös útnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!