Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfojtom a szeretetemmel, mit tegyek?
Figyelt kérdés
nagyon nagyon szeretem a szerelmemet és tudom, hogy ez már sok és megfojtom a szeretetemmel, és nem akarom, hogy emiatt menjen tönkre a kapcsolatunk :S
hogyan vegyek vissza egy kicsit??
én 17/l ő 18/f
köszönöm a válaszokat :)
2010. febr. 6. 12:11
1/5 anonim válasza:
nem kell visszavenni, csak tölts több időt a barátaiddal, és kevesebbet vele, meg ritkábban keresd... pl határozd el néha, hogy most akkor este 8ig nem keresem, és ha hiányzol neki, akkor majd fölhív ő
2/5 anonim válasza:
ha ezzel megfojtanád,azt jelenti,hogy nem ő a nagy ő és nem számára élsz,ráadásul akkor nem is magadat adnád,biztos van egy fiú ,aki annak örülne ha a szereteteddel halmoznád el,ha a mostani nem örül neki,akkor ez van.
3/5 anonim válasza:
:) sokan nem veszik idöben észre h ebbök gáz lehet, szoval ügyi vagy:)))) A lényeg az szerintem, ne legyél féltékeny a barátaira, meg a nélküled szerzett örömeire.. ha látod hogy boldog veled, nincs mitöl félned, csak vigyázz, mert az állando kérdezösködéssel )hol voltál, kivel voltál, miért nem itt voltál, szeretsz e még stb..könnyen az örületbe kergethetsz valakit...
4/5 A kérdező kommentje:
örül neki, nem arról van szó, és ezt nem is ő mondta, hanem a barátnőim, hogy ne legyek annyira oda érte.. és ahh.. ez olyan nehéz :(
2010. febr. 6. 12:34
5/5 anonim válasza:
igaza van a barátnőidnek, ne telepedj annyira rá. és ne a "minőséget" csak a mennyiséget kell visszavenni...kevesebbszer találkozz vele úgy, hogy Te kéred, hogy találkozzatok, kevesebb sms, telefon stb. és okos lány vagy, ha fiatal korod ellenére ezt így átlátod. sokan nem, utána meg idejönnek sírni, hogy "lepattintott a barátom, pedig ANNYIRA szeretem" és eszükbe sem jut, hogy a jóból is megárt a sok. mindennap nem lehet libamájat sem enni, egy idő után megcsömörlik tőle az ember, bármennyire is szereti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!