Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam ezt el a barátomnak, vagy ne említsem neki?
Figyelt kérdés
Ma leszólított az utcán a megállóban egy srác, hogy olyan szimpatikus vagyok neki, ne vegyem tolakodásnak, de elkérhetné-e a számom, vagy facebookom, szívesen megismerne. Persze nekem nagyon jól esett, csak sajnáltam szegényt, mert meg kellett mondanom, hogy van barátom. (azt is megmondtam, ha nem lenne, megadnám, mert kedvesnek tűnik, azért szegényben tartsam a lelket, meg tényleg szimpatikus volt).
Elmondjam a barátomnak, hogy leszólítottak, vagy inkább hagyjam, mert ezzel sértem az önbizalmát?
2015. jan. 10. 17:05
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitokat. Csak amiatt nem tudom, mert többször mondott olyasmit, hogy ő meg sem közelít engem, meg túl jó vagyok hozzá. Igen, sajnos nőből vagyok és jólesne egy kis féltékenykedés (mea maxima culpa), de nem akarom az önbizalmát lerombolni. Azt hiszem inkább mégsem mondom el.
2015. jan. 10. 17:11
12/13 anonim válasza:
Attól hogy valaki elmondja még nem biztos, hogy megbízható. Könnyű azt elmondani ami nem volt meg mint ami megvolt.
13/13 anonim válasza:
Nem tudom miért gondolod önbizalomrombolónak, ha másnak is tetszel nem csak neki. Az én önbizalmamból semmit sem von le az a tény, hogy a barátnőm sokaknak tetszik. Pont, hogy önbizalmat adna, ha ilyet tenne a barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!