Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátomnak tudom, hogy nem tetszenek a melleim, megéri megcsináltatni őket?
Nagyon picik, neki meg a nagyok tetszenek. Nem érezteti ezt velem, azt mondja elfogad, de jobban tetszene neki, ha nagyobb lenne. A szilikonosak is tetszenek neki.
Vele tervezem leélni az életem, szerintetek megcsináltassam, hogy kedveskedjek neki, és olyan melleim legyenek, amiket elfogad, és szeret, hanem amiked nagyon imád és szeret?
Pénzem lenne rá, és nincs az elveim ellen.
22/N
MAGAD miatt csináltasd meg, ha nem tetszik, ne más miatt!!
Egyébként meg ha elfogad, akkor meg mi a probléma? Csak azért, mert kicsik a melleid? És ha most megcsináltatod, és jön valami más, ami "nem annyira tetszik neki", akkor te mint (bocsi), pincsikutya, azt is meg fogod csináltatni?
Gondolkozz el ezen egy kicsit!
Szerintem felesleges ...
Aztán meg vége lesz a nagy lámúrnak jön egy másik pasi ,akinek meg esetleg nem fog tetszeni mert a természeteset kedveli.
Azt mondod a nagy mellekre gerjed a barátod,mégis veled van,akkor most mi is az igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!