Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan hihetetlen, hogy a közös szerelmünk elvesztése miatt voltunk képtelenek tovább folytani a párkapcsolatunkat az exemmel?
Mindenkitől ezt hallom, hogy ez elég gyenge indok.
Legjobb barátok maradtunk, de én úgy érzem, ha ismét úgy alakulna is képtelen volnék újrakezdeni vele.
Az is elég fura, elismerem.
De ez kb. olyan lehet, mintha valakiknek a közös gyereke hal meg (ami nem feltétlenül ok minden esetben a válásra, ezt elismerem). Egyszerűen ha egymásra nézünk, eszünkbe jut. Valahogy hiányt érzek, így már nem vagyunk teljesek.
Majd amikor vége a gyásznak akkor feltehetően újrakezditek.
Poligám kapcsolaton csak nem szoktak darabokra hullani attól, ha valaki meghal.
Amúgy mit számít az, hogy mások mit hisznek és mit nem?
Bakker!
Ez nem pont szorosabbra kellene hogy füzze a közös életeteket?!
A monogámon van a hangsúly, vagy azon, hogy olyan jó? Egyébként nem tudom, hogy akár monogám, akár poligám kapcsolat lehetne-e olyan jó, talán lehetne, de Ugyanolyan semmiképp sem. Egyébként egy ideje egy másik pasival monogám kapcsolatban vagyok, amire alapvetően nem mondanám, hogy rosszabb, egyszerűen más. Több a konfliktus, nehezebben beszéljük meg a dolgokat.. mégis van benne valami plusz a több negatívum mellett. Nem tudom miért, úgy érzem vele kell maradnom, és a legnagyobb nehézségek ellenére is kitartanom. Valahol nem értem miért küzdök 10x annyit, mintha visszamennék az exemhez, akivel a gyászon kívül minden rózsaszín, és az együttlétünk nagy része arról szól, hogy kölcsönösen imádjuk egymást.
A poligámiáról annyit, hogy az exem simán belemenne egy hármasba a pasijával, bár az új pasijára nemigen vágyom, bár nem rossz pasi.. Az "új" pasim(több éve tart a dolog) egyértelműen kijelentette, hogy nem hajlandó osztozni rajtam. Arról még nem esett szó, hogy arról mit gondol, ha én osztoznék őrajta.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__6..
itt megemlítem a sztorinkat egy komiban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!