Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges-e? (hosszúság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges-e? (hosszúság miatt bővebben lent)

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok, lassan 18, elég durva szociális fóbiával küszködök, rondának tartom magam, kicsit azért valószínűleg jobban mint amennyire valójában vagyok, valamint szexuális téren van egy rendellenességem ami miatt nem valószínű hogy az aktus maga létrejöhet, de ha igen, akkor is deformált, és ronda a péniszem. Szóval a kérdésem: van olyan lány, aki úgy is szerethet, hogy nem nagyon járok el vele társaságba, nehezebben megy a beszélgetés vele is, és szexuális téren is bajok vannak? Főleg lányok válaszát várnám, őszintéket :)
2010. febr. 6. 09:28
1 2
 11/15 anonim válasza:
Ez a fóbia a fejben dől el! Csak rajtad múlik, h mikor akarod megszüntetni, elhatározás kérdése az egész. Pszichiátrián dolgozom, nem a levegőbe beszélek. A kisebbségi komplexusokat pedig úgy a legegyszerűbb legyőzni, h nem te vagy a legrondább, legkisebb farkú stb. a világon. Ha már a csaj az elején nem küld el a francba, az jó pont. Ez önbizalmat is ad. Ha pedig igen, akkor úgysem értett volna meg egy hosszú távú kapcsolat során, pedig a bizalom nagyon fontos. Egy kicsit rá kell edzeni a dologra, mivel kicsit súlyosbítja a helyzetet a pubertás is. De fel a fejjel: A LEHETETLEN NEM LÉTEZIK :D
2010. febr. 8. 08:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért a helyzetet kicsit megértem fél farokkal nekem is nehéz lenne, de azért ha másra nem a barátkozásra gondolnék. Abban még nincs semmi.
2010. febr. 8. 10:18
 13/15 anonim ***** válasza:
sötétben nem mindegy?
2010. febr. 8. 11:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Áruld már el, mit takar az, hogy eltávolítottak a felső részét! Akkor neked nincsen makkod?!
2010. febr. 8. 16:16
 15/15 A kérdező kommentje:
nincs. de azért nem ez a lényeg bár valszeg ebből származik az az iszony hogy lányra még neézni sem merek nemhogy megszólítani...
2010. febr. 8. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!