Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges-e? (hosszúság miatt bővebben lent)
Szia!
Ne keseredj el neked is össze fog jönni egy lánnyal a kapcsolat. Mindenkiben van valami vonzó és érdekes amit nem lehet csak úgy megfogalmazni. Attól meg ne félj, hogy nem lesz jó neki veled. Nem mindig a sex számít egy nőnél. Ez bonyolultabb. Hidd el majd lesz egy olyan lány aki mellett feloldódsz és tudsz vele menni társaságba, beszélgetni vele. 29/N.
A deformált itt nem azt jelenti :) kiskoromban hibásan kezeltek egy rendellenességet, eltávolították a felső részét, így nem csak görbe hanem ronda és abnormális is, meg persze rövid.
De amúgy én azt elhiszem hogy egy lánynál a szex nem lényeg annyira, ha mondjuk van petting is... de az a dolog hogy nem nagyon tudunk beszélni meg társaságba járni... az még jobban aggaszt
Nem értem ,h. miért ne tudnál társaságban feloldódni?!
Csak egy kicsit több önbizalmadnak kéne lennie!
Amúgymeg...nem hinném,h. már az első randin sexelnétek...szóval ezzel a péniszméret kérdéssel ráérsz foglakozni az után,h. leküzdötted a gátlásaidat és randizol! :)
Nem értem mit takar az, hogy eltávolították a felső részét!
Tudnál róla képet feltenni?
:D azért ezt inkább mellőzném :D
Hát úgy nem tudok beszélni emberekkel, főleg lányokkal, hogy roszul vagyok a közelükben fizikailag is, kb olyan érzés mintha egy ultramagas hanggal a fülembe sípolnának.. nem bírom. 2 jó barátom van, de velük sem tudok együtt lenni, csak msn-en tudunk beszélni, és még ott is nehezen megy... :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!