Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátomnak Valentin napra?
Figyelt kérdés
Sok mindene gondolkodtam,de nem tudom mi lenne a legjobb...
Kérném a segítségeteket,és persze jó az is ha saját készítésű:)Csak valami tipp pls:)
Előre is köszyke:)
2010. febr. 5. 23:50
1/9 anonim válasza:
Vegyél egy nagy szalagot, és csomagold be magad. Te vagy a legjobb ajándék a párodnak. Én egyszer megcsináltam, elállt a lélegzete. :-)
2010. febr. 5. 23:54
2/9 anonim válasza:
kiló lisztet
2010. febr. 5. 23:55
3/9 anonim válasza:
Csinálj egy dobozt és tegyél bele kis kártyákat.Olyanok legyenek,mint egy beváltható kupon.Pl. "kérhetsz egy puszit valahova" vagy "a mai nap azt csináljuk,amit te szeretnél" stb. Rengeteg ilyen dolgot ki lehet találni és ezekből a kártyákból mindennap húzhat egyet mondjuk egy hónapig.(30 vagy 31 db kártya van). Így nem csak egy nap,de a következő 30 nap érdekesen fog telni neki,mert kiváncsi lesz,hogy aznap milyen jó dolog vár rá.Ja és nálad maradjon a doboz,hogy ne tudjon csalni és előre megnézni semmit. :) Én ezt tavaly megcsináltam és nagyon jót szórakoztunk,jó emlék.
2010. febr. 6. 00:01
4/9 anonim válasza:
csinálj 1 dobozt bele 2 tojást 1 kilo lisztet egy kis tejet oszt kész a vacsora
2010. febr. 6. 00:13
5/9 anonim válasza:
hát én csinálok sütit neki, meg veszek hozzá valami kis szép kártyát:D szerintem örülni fog neki;)
2010. febr. 6. 00:37
6/9 anonim válasza:
kátyát ?
2010. febr. 6. 00:40
7/9 anonim válasza:
Csinálj egy videót. Mikor bekapcsolja a gépet, induljon el ez a videó, és mondd ezt: "ha ezt az üzenetet megkapod, akkor, kedves barátom, AIDSes lettél, és elhagytalak. AIDSes lettél, mert a teszt pozitív volt, és apáddal megcsaltalak!"
2010. febr. 6. 01:14
8/9 anonim válasza:
Attól függ,hogy mióta vagytok együtt.Én tavaly a páromnak írtam egy szerelmes levelet,nyomtattam ki pár közös képet,és csináltam egy dobozt,amit tele raktam a kedvenc édességével.Nagyon örült neki:)
Idén megbeszéltük,hogy nem veszünk egymásnak semmit,hanem elmegyünk moziba.De én azért még veszek neki egy pici szív alakú tortát.:)
Amúgy a dobozkás-kártyás válasz írónak megy a plusz pont,rohadt jó ötlet!!
2010. febr. 6. 10:31
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,a sok jó tanácsokat;)
Igen jókat mondtatok:$
Akik meg voltak olyan kedvesek és a "seggemet kitörölhetem vele" tippet adták azoknak is köszönöm:)
Ha a párjuknak a bunkóságukat adják tuti eláll a lélegzetük:)
Még egyszer köszönöm mindenkinek.A kártyás tutti jó:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!