Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek vegyek a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vegyek a páromnak valamit Valentin-napra?

Figyelt kérdés

Nem szeretem a Valentin-napot. Felesleges pénzköltés. Nem olyan régóta vagyunk együtt, ezért nem is szándékozok venni neki semmit. Esetleg valami kis dolgot. Szerintetek?

18/L

2010. febr. 5. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
felesleges, nemcsak egy nap kell szeretni a másikat..
2010. febr. 5. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Én nem veszek Neki semmit.

Megbeszéltük.

2010. febr. 5. 22:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Süss neki sütit:) Muffinok (amiket utána kidíszítesz) vagy szív alakú kekszek:)
2010. febr. 5. 22:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Max egy finom csoki és ennyi. Abból ráadásul te is ehetsz:)
2010. febr. 5. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
igaz én pasi vagyok, és nem ilyeneken múlik a kapcsolatom se, de szerintem egy szál rózsát megérdemel egy lány ezen a napon is, meg bármely napon, és nekem is rosszul esne ha nem kapnék valamit, és itt nem anyagiakra gondolok, süti, vagy tavaly pl egy párnát csinált, de kaptam már általa készített képkeretet... sok minden van ami nem kerül igazán pénzbe és nagyon jól tud esni az embernek
2010. febr. 5. 22:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem a Valentin napot,sőt minden ünnepet.Nem érzem feleslegesnek,ha a szeretteimre költök.Igaz az ünnepeknél nekem van fontossági sorrend.A legszebb a karácsony és akkor kiteszek magamért,igyekszem olyan ajándékot venni,aminek tudom,hogy biztosan örül,ez a vágya és ennek nem kell feltétlenül drágának lennie,csak jól eltaláltnak.Utána a szülinapok a fontosak a családban,itt is a személyre szabott dolgok kerülnek előtérbe.A többi ünnepet is szivesen élem meg,de ezeknél már csak jelképes ajándékokban gondolkodom.Pl ilyen a Valentin nap is.Egy kézzel készült ajándék mindig örömet okoz,vagy egy szál virág vagy épp cserepes,kinek mi a kedvence.Itt nem az ajándék a fontos,hanem az,hogy gondoltak az emberre.Ez lehet egy igazán meghitt vacsora is vagy egy nagyon szép levél vagy üzenet.

Nem gondolom,hogy aki tartja a Valentin napot,az csak akkor,azon az egy napon szeretné csak a párját,de lehetőséget ad ez az ünnep is arra,hogy ki tudja mutatni az érzéseit.Ahogy természetesen hétköznapokon is megteheti,ez csak a páron múlik.

Az anyák napja és a nő nap is egy nap csak az évben,mégsem gondolom,hogy az év többi napján ne szeretnék az emberek az anyjukat vagy ne tisztelnék a nőket.Egyszerűen jó érzés,amikor pl gimiben egy csokor hóvirág várt (ma már ugye nem szabad szedni) a padon nőnap alkalmából.Egy kedves gesztus,ami szebbé teszi a napot és jókedvet csinál. Ajándékot adni annak,akit szeretünk,mindegy,hogy mekkora az értéke sosem felesleges és kár szégyelni a Valentin napot,mert szép ünnep ez is,csak azzá kell tenni,mindenki a maga vérmérsékletének megfelelően.

Mi a párommal elmegyünk vacsorázni,aztán összebújunk és filmet nézünk.Ajándékképpen én egy képet festettem neki,szereti a festményeimet.

Kérdező: nem kell feltétlenül tárgyat venni,egy közös élmény is lehet szép ajándék.Egy piknik vagy bármi,a lényeg,hogy emlékezetessé tudjátok vele tenni ezt a napot,ezekre jó lesz később visszaemlékezni és tapasztalatom szerint,ezek az apró dolgok különösen közel tudják hozni az embert a másikhoz.Amikor valami újdonság történik,ami nem hétköznapi és nem megszokott. :)

2010. febr. 5. 23:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :) Hát én is inkább veszek Neki valamit, mert Ő nagyon készül. :\ Eredeti Mayo Chix felsőt vesz/vett nekem (ami nem olcsó) és elvisz moziba. Bunkóságnak tartanám, ha nem vennék neki semmit. Csak nincs ötletem xD
2010. febr. 6. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!