Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vegyek a páromnak valamit Valentin-napra?
Nem szeretem a Valentin-napot. Felesleges pénzköltés. Nem olyan régóta vagyunk együtt, ezért nem is szándékozok venni neki semmit. Esetleg valami kis dolgot. Szerintetek?
18/L
Én nem veszek Neki semmit.
Megbeszéltük.
Én szeretem a Valentin napot,sőt minden ünnepet.Nem érzem feleslegesnek,ha a szeretteimre költök.Igaz az ünnepeknél nekem van fontossági sorrend.A legszebb a karácsony és akkor kiteszek magamért,igyekszem olyan ajándékot venni,aminek tudom,hogy biztosan örül,ez a vágya és ennek nem kell feltétlenül drágának lennie,csak jól eltaláltnak.Utána a szülinapok a fontosak a családban,itt is a személyre szabott dolgok kerülnek előtérbe.A többi ünnepet is szivesen élem meg,de ezeknél már csak jelképes ajándékokban gondolkodom.Pl ilyen a Valentin nap is.Egy kézzel készült ajándék mindig örömet okoz,vagy egy szál virág vagy épp cserepes,kinek mi a kedvence.Itt nem az ajándék a fontos,hanem az,hogy gondoltak az emberre.Ez lehet egy igazán meghitt vacsora is vagy egy nagyon szép levél vagy üzenet.
Nem gondolom,hogy aki tartja a Valentin napot,az csak akkor,azon az egy napon szeretné csak a párját,de lehetőséget ad ez az ünnep is arra,hogy ki tudja mutatni az érzéseit.Ahogy természetesen hétköznapokon is megteheti,ez csak a páron múlik.
Az anyák napja és a nő nap is egy nap csak az évben,mégsem gondolom,hogy az év többi napján ne szeretnék az emberek az anyjukat vagy ne tisztelnék a nőket.Egyszerűen jó érzés,amikor pl gimiben egy csokor hóvirág várt (ma már ugye nem szabad szedni) a padon nőnap alkalmából.Egy kedves gesztus,ami szebbé teszi a napot és jókedvet csinál. Ajándékot adni annak,akit szeretünk,mindegy,hogy mekkora az értéke sosem felesleges és kár szégyelni a Valentin napot,mert szép ünnep ez is,csak azzá kell tenni,mindenki a maga vérmérsékletének megfelelően.
Mi a párommal elmegyünk vacsorázni,aztán összebújunk és filmet nézünk.Ajándékképpen én egy képet festettem neki,szereti a festményeimet.
Kérdező: nem kell feltétlenül tárgyat venni,egy közös élmény is lehet szép ajándék.Egy piknik vagy bármi,a lényeg,hogy emlékezetessé tudjátok vele tenni ezt a napot,ezekre jó lesz később visszaemlékezni és tapasztalatom szerint,ezek az apró dolgok különösen közel tudják hozni az embert a másikhoz.Amikor valami újdonság történik,ami nem hétköznapi és nem megszokott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!