Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Osztalytarssal nem jarunk. De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osztalytarssal nem jarunk. De szerelmes vagyok bele?!

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy sracba, de o az osztalytarsam. Most ezert le kene mondanom rola? Keptelen lennek, ugy erzem o az elso ember akibe szerelmes vagyok..
2015. jan. 8. 20:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha csak szexeltek nem jártok.
2015. jan. 8. 20:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
hát az élet nehéz döntések sorozata most itt van neked egy a bemelegítő feladatokból
2015. jan. 8. 20:44
 3/11 anonim válasza:
100%
Ha szerelmes vagy belé ne érdekeljen semmi más!
2015. jan. 8. 20:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk szinte minden osztályban voltak párok, köztük én is ilyen voltam. Azóta is együtt vagyunk (lassan 6 éve).
2015. jan. 8. 20:45
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát igen, elég kényes ez a kérdés. Sok mindent figyelembe kell venni például mennyi ideig lesztek még osztálytársak, ő mit érez.

Ha elég érett a két fél és helyén tudja kezelni a dolgokat, akkor működhet a dolog.

2015. jan. 8. 20:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha őszintén szereted,ne mondj róla le!
2015. jan. 8. 20:48
 7/11 anonim ***** válasza:
o az elso? van egy roszhirem az elsonek mindig vege lesz de valamior meg kell tortenie lepj elvezd ki vele az idot :)
2015. jan. 8. 20:50
 8/11 anonim ***** válasza:
2015. jan. 8. 20:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező egy cipőben járunk. Én is imádom és ő tudja is, de semennyire se szeret viszont, és van, hogy még fájdalmat is okoz direkt, ja és ezt az egész osztály tudja.
2015. jan. 8. 20:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Kilences vagyok 14/L. Te hány éves vagy?
2015. jan. 8. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!