Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem vagyok szerelmes a barátomba, csak szeretem?
Fel eve vagyunk egyutt, es en csak az elso honapban voltam bele szerelmes. Legalabbis azt hiszem, mert meg sosem voltam, hozzateszem ez a leghosszabb kapcsolatom is. Minel jobban megismertem, annal kevesbe tekintek ra ferfikent vagy epp tudok ra felnezni. Az elso naptol kezdve egyutt lakunk, miota osszejottunk. Kb ket honapja minden hulyesegen kepes vagyok megsertodni, ami ram egyaltalan nem jellemzo. Legtobbszor elutasito es rideg vagyok vele, a szex is nyug es o ezt erzi es tudja. Meg is mondtam mar neki, hogy mar nem vagyok bele szerelmes, de o kitart. Amikor szakitani akartam vele, mindig megsajnaltam. Mert annyira szerelmes szegeny belem... Egyutt elunk azaz egyutt fizetjuk a lakast. Egy helyen dolgozunk es egy suliba jarunk. Szeretnek is vele lenni, de nem is. Nem erzek buntudatot, mert megmondtam neki, nagyon sokszor, hogy szart se er a kapcsolatunk, es nem vagyok bele szerelmes, de igyis akarja ezt az egeszet. Amugy egy halali rendes srac, a nagyon ritka fajtabol. Pedig talan egyedul is meg tudnam oldani a lakast, mert joval tobbet keresek mint o, es a csaladom is barmiben tud segiteni, nos az ove nem nagyon.
Mit tegyek? Ha szakitok vele, elkoltozik, de nem tud hova menni, es nem is akarom osszetormi a szivet...
Koszonom a valaszokat, nagyon elgondolkodtatoak.
Azert nem tudok felnezni ra, mert tul sokat hisz mmagarol ugy hogy nincs mogotte semmi. Meg mert ha veszekszunk o elobb elsirja magat. Igsgabol olyan a kapcsolatunk mintha en lennek az o pasija p meg a csajom.. En vagyok a no kerlek, nem nekem kene megvedenem ot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!