Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves lány vagyok és nem volt barátom soha. Társaságba nem szoktam járni. Hol és hogyan ismerkedjek fiúkkal?
Aki nem él az ne várja el, hogy az élet ajándékai megtalálják.
Ez ennyire egyszerű!
Az ég világon sehol nincsen leírva, hogy mindenkinek boldognak kell lennie. Csak az, hogy mindenki boldog lehet. Ha akar!
A valóságnak egyetlen korlátja van: a saját mentális korlátod.
Nem iszol? Miért? Egy sör sem fér bele? Mentális korlátod? (igen) Korlát valójában? Nem. Csak a fejedben az valójában nem.
Magad béklyója, magadnak kell eloldozni.
Magadra vess ha nem sikerül!
Ahogy kérdező is!
Iskolában, munkahelyen,baráti társaságból, szórakozóhelyen, uszodába, edzőterembe, kávézókban... Közös ismerős által a legbiztosabb.
Ha ismeretlenül "útcáról" szeded fel akkor sok hibád lehet,
Szerintem nem gáz, megóvtad magad sok hüllyétől.
# 5
akinek nincsenek ismerősei az még meg sem született, vagy láthatatlan és legendának érzi magát :D
Bárhol ahol hímnemű egyedek találhatók!
Egyébként a miként az rajtad áll!
Ha érzik rajtad, hogy barátságos vagy, akkor úgy is megpróbálnak közeledni előbb utóbb...
#18 mert neked nem jött össze attól másnak összejöhet...
pl nekem összejött...és innen elég sok lánnyal beszéltem akik nagyon rendes kedves lányok, volt akivel ismerkedés céljából beszéltem...3 hónap volt CSAK NETES keresés által megtalálni a barátnőm és olyan amilyet kerestem :P sőt igazából még jobb is :) szóval van esély...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!