Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 21 éves lány vagyok és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves lány vagyok és nem volt barátom soha. Társaságba nem szoktam járni. Hol és hogyan ismerkedjek fiúkkal?

Figyelt kérdés

2015. jan. 8. 12:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
55%

Aki nem él az ne várja el, hogy az élet ajándékai megtalálják.

Ez ennyire egyszerű!

Az ég világon sehol nincsen leírva, hogy mindenkinek boldognak kell lennie. Csak az, hogy mindenki boldog lehet. Ha akar!

A valóságnak egyetlen korlátja van: a saját mentális korlátod.

Nem iszol? Miért? Egy sör sem fér bele? Mentális korlátod? (igen) Korlát valójában? Nem. Csak a fejedben az valójában nem.

Magad béklyója, magadnak kell eloldozni.

Magadra vess ha nem sikerül!

Ahogy kérdező is!

2015. jan. 8. 13:06
 12/22 anonim ***** válasza:

Iskolában, munkahelyen,baráti társaságból, szórakozóhelyen, uszodába, edzőterembe, kávézókban... Közös ismerős által a legbiztosabb.

Ha ismeretlenül "útcáról" szeded fel akkor sok hibád lehet,

Szerintem nem gáz, megóvtad magad sok hüllyétől.

2015. jan. 8. 13:08
 13/22 anonim ***** válasza:
12* sok hibába belefuthasz mert nem tudod kicsoda, helyesbítettem amit elírtam.
2015. jan. 8. 13:09
 14/22 anonim ***** válasza:
Hivj el engem egy ramdira;)
2015. jan. 8. 13:12
 15/22 anonim ***** válasza:

# 5

akinek nincsenek ismerősei az még meg sem született, vagy láthatatlan és legendának érzi magát :D

2015. jan. 8. 13:14
 16/22 anonim ***** válasza:

Bárhol ahol hímnemű egyedek találhatók!

Egyébként a miként az rajtad áll!

Ha érzik rajtad, hogy barátságos vagy, akkor úgy is megpróbálnak közeledni előbb utóbb...

2015. jan. 8. 13:14
 17/22 anonim ***** válasza:
Az, hogy nem iszol nem lehet akadály. Én sem iszok, sőt Én még az oldalamon hordok egy inzulinpumpát is (cukorbeteg vagyok). Nem túl szép látvány. Ennek ellenére sem voltak soha sem "pasizási gondjaim". Ha kitudod nyitni a szád és tudsz beszélgetni nem lehet probléma. Nem kell ahhoz inni, cigizni, hogy társaságban legyél...
2015. jan. 8. 13:15
 18/22 anonim ***** válasza:
Csak ne az interneten... Hasonló cipőben járok, mint te, és én is a neten próbáltam szerencsét, de nem jött be. Persze tapasztalatszerzésnek jó, de ne várj semmit az internettől. 8 hónapon belül körülbelül 500 lánnyal beszélgettem, és azok közül csupán kettő volt, akivel jól kijöttem, és lehetett volna valami. Kár, hogy az ország másik felében laknak. Soha többet nem fogok neten ismerkedni, mert csak fájdalmat és szenvedést hoz számomra.
2015. jan. 8. 13:19
 19/22 anonim ***** válasza:
i volunteer as tribue
2015. jan. 8. 13:21
 20/22 anonim ***** válasza:

#18 mert neked nem jött össze attól másnak összejöhet...

pl nekem összejött...és innen elég sok lánnyal beszéltem akik nagyon rendes kedves lányok, volt akivel ismerkedés céljából beszéltem...3 hónap volt CSAK NETES keresés által megtalálni a barátnőm és olyan amilyet kerestem :P sőt igazából még jobb is :) szóval van esély...

2015. jan. 8. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!