Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves lány vagyok és nem volt barátom soha. Társaságba nem szoktam járni. Hol és hogyan ismerkedjek fiúkkal?
Kezdj el társaságba járni!
Van egy remek játék program, tuti grafika, fordulatos izgalmas játékmenet, végtelen rugalmas és variálható szabályok, és egészen elképesztő fordulatok. Az a neve, hogy ÉLET!!!
Szóval tessék ÉLNI!
Szórakozóhelyen
Könyvtárban
Uszodában
Interneten
Bárokban
Futás közben
Kutyasétáltatás közben
Kérlek válassz
Akkor kezdj el társaságba járni. Hidd el nem olyan szörnyű. Barátok barátaival nem nagyon lehet mellélőni. Nem kell ahhoz discobajárni, hogy pasid legyen. Ezt sose értettem. Én se járok el szórakozni és mindig volt udvarlóm. Persze interneten is lehet ismerkedni, viszont azt ajánlom, hogy hamar találkozz az illetővel, ne hogy túl nagyot csalódjál. Jobb az igazi énjét megismerni az embereknek, mint a virtuálisat.
22N
#9:
a társaság nem feltétlen szórakozóhely/kocsma...máshol is lehet társaságot találni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!