Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ManóÓócska kérdése:
Szeretem, de nem értem az ő érzéseit. Mit tegyek? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Már több mint2 éve ismerek egy srácot, és az elején még csak haveri szinten voltunk de amikor előszőr találkoztunk (addig msn) belenézett a szemembe és végem volt. Azóta oda vagyok érte! Azóta smárolás volt. Nem nagyon találkozunk, mert nem egy városban lakunk. De msnen minden nap beszélünk (több órát). Mondta párszor h szeret, és eggyüttisvoltunk egy darabig de nem jött össze mert ő jobban szeret egyedül lenni, bnő nélkül (nem csajozós, de nem nyomorék. ő egybelevaló "fa**a" gyerek). kicsit fura az tény, de oka is van, mert sok rosz dolog érte, pl szülei sincsenek. Szal ami a lényeg h sokszor jófej, és van amikor rohadtul tahó. De én akkor is szeretem. Nem tudodm eldönteni, hogy szeret-e vagy sem. Van amikor úgy érzem hogy igen de van amikor úgy hogy nem. Kérlek segítsetek, hogy mit tegyek? (am ha számít ő 18, én 17 vok. )2010. febr. 5. 20:37
1/4 anonim válasza:
Valószínű hogy szeret, de mivel ő jól érzi magát egyedül, barátnő nélkül, próbál téged is eltaszítani magától a tahóságával.
2/4 A kérdező kommentje:
ezt én is ígyérzem:S köszi a választ
2010. febr. 5. 20:44
3/4 anonim válasza:
Szia,
Az egyszer aranyos-egyszer tahó viselkedés bizonytalanságra utal... Ami nem éppen a megfelelő tulajdonság, ha tartós kapcsolatra vágysz. Nem fogod érezni a lábad alatt a biztos talajt, azt, hogy támaszkodhatsz valakire, aki biztosan meghallgat és számíthatsz rá.
Én azt javasolnám, hogy beszélj vele az érzéseidről, arról, hogy te úgy szereted őt, ahogy van, de ha ő nem képes viszont szeretni, akkor ne raboljátok egymás idejét. Találsz olyan fiút, aki ugyanazt adja neked, amit te neki. Ha negatív válasz érkezik a részéről, akkor még mindig van esély, hogy pár napra rá feleszmél, mit vesztett el... Ha pozitív, akkor meg van oldva.
4/4 anonim válasza:
Ha igazán szeretne akkor most együtt lennétek. "Barátnő nélkül" szeret lenni, akkor valami nagy csajozós fa**a gyerek.Az ilyen nem érdemli meg hogy szeressék.Ha tartós kapcsolatot akarsz akkor felejtsd el szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!