Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rám mindenki számíthat, Én meg senkire, hogy van ez?
Figyelt kérdés
Nem sok barátnőm van, de akik eddig voltak úgy érzem mind kihasználtak...(és később a felém áradó irigység vetett véget ezeknek)jelenlegi barátnőimmel sem jobb a helyzet mert rám mindig mindenben számíthatnak, de ha én kérek valamit akkor soha semmi segítséget nem adnak csak az ő bajukkal kell foglalkoznom!ez miért van??a szerelemben sem vagyok szerencsés senkim nincs egy ideje a négy fal között élem az életemet, én aki minden 7végén partyzott!Így hogy keressek új kapcsolatokat???2010. febr. 5. 19:22
2/6 anonim válasza:
Ne az olyanok társaságát keresd,akiknek csak azért kellesz,mert mindig segítesz nekik,hanem az olyanokét,akikkel egy hullámhosszon vagy,és őszintén kedvelnek Téged.Biztosan vannak olyan emberek a világban,akik szívesen barátkoznának Veled,mert hasonló a gondolkodásotok és az életszemléletetek.Ha más nem nyit feléd,akkor nyiss TE,egy próbát megér.Mosolyogj a világra,szeresd magadat,és a világ is szeretni fog.Aki önmagát sem szereti elégé,azt mások sem fogják nagyra becsülni.Ezt tanuld meg.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, próbálom így látni a dolgot, így nézni a világra de nehéz!!
2010. febr. 5. 19:52
4/6 anonim válasza:
A barátnőid nem barátok. Kihasználnak, mert hagyod. Nem kell jobban foglalkoznod a bajukkal, mint amennyire ők a tieiddel.
A kérdés újabbakat tesz fel pl.: milyen társaságban mozogtál eddig?
5/6 anonim válasza:
Hát ezzel én is ugyan így vagyok. Én meghallgatom minden "barátnőm" kínját baját ha tudok akkor segítek.
Sokat már anyagilag is segítettem ki mert azt hittem majd én is számíthatok rájuk de a nagy francokat.Mind eltünt egy csaj van az osztályból akivel így beszélgetni szoktam msn-en meg hát suliba mert ugye padtársam de már ő is elárult nem is egyszer.Nem értem őket miért ilyenek velem mikor én tényleg mindig rendes voltam hozzájuk.Persze ezek után leshetik....
L/18
6/6 A kérdező kommentje:
02:51 igen igen Én is anyagilag is segítettem ki őket nem egyszer, meg ruhát adtam kölcsön (jópárat azóta sem kaptam vissza)és igen ENNYI volt!!
2010. febr. 6. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!