Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van nála esélyem?
Van egy srác, elég jóban vagyunk, évek óta ismerjük egymást. Kb másfél éve bepróbálkoztam nála, el is csattant egy csók, de azt mondta h most nem akar komoly kapcsolatot, de szerinte szép vagyok, stb.
Néha együtt megyünk a busszal, akkor mindig egymás mellett ülünk és sokat nevetünk. Pár hónapja lett vége egy kapcsolatának és azóta beszélünk újból msnen is. Írta, h jó a képem, meg kérdezte, h van-e most barátom. Szerintetek bejövök neki? De akkor miért nem hív el vhova? Vagy meg akarta volna várni a vizsgaidőszak végét? Amúgy én 20 vagyok, ő 22
Nem igazán akar ő téged. Ha annyira oda lett volna érted, akkor már régebben sem utasított volna el.
Szerintem ne nyomulj rá. Ha akar téged, érdekled, úgyis keresni fog. Ha nem, akkor nem kár érte!
ha keres, (ezt várd meg) akkor se szexeljetek egy pár hónapig! Tedd próbára, hogy komolyan gondolja -e.
Mert nekem szexkaland-gyanús. De bocs, ha rossz a sejtés.
én is úgy vagyok vele, h többet nem kezdeményezek pasiknál. Az az ő "dolguk":)
akkor csak várni kell, hátha elhívna randizni.
Jaj, de iszonyat jó pasi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!