Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meglehet kérdezni valahogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglehet kérdezni valahogy normálisan?

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akivel több mint 1hete beszélek msnen.Jól eltudunk dumálni stb kicsit olyan "fiús" gondolkozású de ez nembaj :) Mindig énírok rá,de eztmár az elején is közölte hogy ő nemnagyon szokott ráírni másokra :P Valahogy nemlehetne kideríteni hogy bejövök-e neki okosan vagy hogyan kérdezzem meg? Mert ha elhívom talira és bele is egyezik attól lehet hogy mégcsak barátként akar megismerni és jólenne előbb tudni miisvan :)
2010. febr. 5. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:
hát ha van barátnője akkor vele dírítesd ki hidel én is úgy csináltam egy pasival és bevált
2010. febr. 5. 18:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem utalj rá finoman,hogy van egy csaj,aki nagyon tetszik Neked.de ne áruld el,ki az.Mondd,hogy is,ered,és hogy ő is ismeri,méghozzá a legjobban a világon.Figyeld meg,mit reagál erre.Ha ez felkelti a kíváncsiságát,és az érdeklődését,annak úgyis jelét fogja adni.Különben meg randira elhívni sem hülyeség,akkor kiderülne sok minden,és egyértelműbb lenne a helyzet,mint msn-en.Találkozz csak vele,elvégre semmi vesztenivalód sincs,maximum lesz egy barátnőd.Ha meg nem,akkor nem is olyan nagy kár érte.Én így gondolom.
2010. febr. 5. 19:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Lehet tényleg elkéne hívnom...csak ha úgyakar mint egy barátot akkor fölös abból van elég :D
2010. febr. 5. 19:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Inkább fuss le egy felesleges kört,minthogy meg se próbáld.Adj egy esélyt a találkozásnak.Ha eleve el sem hívod,akkor az esélyed Nála egyenlő lesz a nullával.

Az okoskodó gyökerekkel meg ne is törődj.Ők úgyis csak a neten mernek arcoskodni...

2010. febr. 5. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!