Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » SEGÍTS! Azt szeretém tudni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SEGÍTS! Azt szeretém tudni hogy az első csók milyen?! [többi lent]

Figyelt kérdés

Ugyértem hogy lehet nagyon rossz a legelső , el lehet ezt rontani ? Be lehet pánikolni vagy leblokkolni? volt 1pasim de vele csak 1hétig tartott mert kiderültek dolgok róla, keveset taliztunk meg minden de nála csak szájra puszi volt, ettől is féltem elősször de ő kezdeményezett és nem volt idő gondolkodni mert ez ugy jött hirtelen +minden :D de a smárolástól jobban tartok h észre veszi a fiú hogy ha vele smárolok elősször ? észre lehet venni? el lehet rontani? és milyen a legelső?

Lécy ne hülyeségeket írjatok ! ha emléxeztek h nekek mikor volt az első akkor írjátok le h mikor !? kort nemet és h milyen volt !

előre is köszi minden értelmes válaszolónak :D:D

2010. febr. 5. 16:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem offolni akarok, de mi az Isten lenne ha normálisan írnál? lécy.. falra mászok.

Na de válaszolva a kérdésedre:

Én egy 24 éves pasival csókolóztam először, és értelemszerűen ő nem kevés tapasztalattal rendelkezik minden téren... Annyira féltem hogy remegett kezem-lábam.Még a csók előtt 2évvel(!) elkezdtem parázni,és szinte minden nap ezen gondolkodtam, hogy el fogom cseszni,béna leszek,satöbbi. Ide gyakorikérdésekre is kiírtam, hogy hogyan kell, vagy valaki segítsen már, mert félek. Sehonnan sem kaptam nekem megfelelő választ, mindenki annyit mondott, hogy "ez jön magától". Na képzelheted mennyire megnyugtattak :DDD

De a srác egyszerűen lekapott, tényleg jön magától, tulajdonképpen semmit sem kell csinálnod, csak mozgatni a nyelvedet mint amikor a fagyit nyalod.

2010. febr. 8. 22:23
 12/19 anonim ***** válasza:
jaj bocs előző vagyok : L/16
2010. febr. 8. 22:25
 13/19 anonim ***** válasza:
pfuuuuuujjjjjjj
2010. febr. 8. 22:40
 14/19 anonim válasza:
Az attól függ kitől kapod vaze
2010. febr. 8. 22:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Hmmm Én 18 éves koromban csókolóztam először és megkérdezte a srác, hogy megcsókolhat e de mivel nem tudta, hogy nekem az lesz az első így nyelves csókkal indított amitől aztán röhögőgörcsben törtem ki :DxD Nagyon nyálas volt az tény és való :S Azt nem mondanám, hogy megbántam de ahogy vége lett a dolgoknak rájöttem, hogy nem igazán kellett volna vele :S 20/L
2010. febr. 8. 23:28
 16/19 anonim ***** válasza:

Nálam az első csók (asszem 15 voltam) elég béna volt, mert nem volt valami ügyes a srác, úgy csinált a nyelvével folyamatosan, mintha mosógép lett volna... A második partnerrel viszont valami eszméletlen volt... :)

Nekem az a véleményem, hogy egy jó partnerrel remek lehet az első is, és ha van egy kis fantáziád, akkor már elsőre olyan csókot adhatsz, mint egy profi. :)

Az pedig már abszolút saját tapasztalat és vélemény, hogy nem muszáj szerelmesnek lenned ahhoz, hogy jó legyen a csók. Az igazság az, hogy én az első két csókpartnerembe nem voltam szerelmes, és ugyebár a második ettől függetlenül fantasztikus volt. És meglehet, hogy pont a legnagyobb szerelmeddel nem lesz a legjobb, ha nem jó a technikája, vagy abszolút másképp csókol, mint te, és így nincs meg az összhang.

2010. febr. 8. 23:34
 17/19 anonim ***** válasza:
Az első csók :)...én 15 voltam. Hihetetlenül jó csók volt, a mai napig emlékszem rá, és vágyom is arra a csókra. Nem tudni, hogy melyik csókod lesz a legrosszabb, vagy legjobb. Mindig van jó és rossz. Én most 21 évesen kaptam egy borzasztóan rossz csókot. Épp szakítottam a barátommal amikor átjött hozzám egy nagyon kedves barátom, és mint utólag kiderül nagyon belém volt esve, pedig azt hittem, hogy csak barát. El voltam keseredve az ex-pasim miatt és ő úgy gondolta, hogy vigasztalás képpen lesmárol :S Eddig nem is lett volna olyan vészesen baj, de borzasztó volt :S Nyálas, alig ért ki a nyelve a szájából, és kb mint aki csövet akar szopogatni. Szóval nyugi, lesz még rosszabb is mint az első csók :D
2010. febr. 9. 00:53
 18/19 anonim ***** válasza:
olyan mint a többi
2010. febr. 10. 19:48
 19/19 anonim ***** válasza:
sziaa énis hasonló,sőt majdnem ugyanabban a helyzetben vagyok.15 éves vagyok,és most randizgatok egy fiúval,akit pár hónapja ismertem meg,és énis féltem a szájrapusziktól,eddig csak az történt meg.Egyszer már éreztem h le akart smárolni de szerintem még túl gyors lett volna.Figyelj rá sztem h ne is siessétek el a dolgot.Énis rettentően kíváncsi vagyok rá,de a feszültségem az első csókkal szemben egyre csökken,ahogy megismerem a fiút,hogy kellek neki,akkor gondolom nem zavarja ha béna lennék vagy valami.:) különben amikor le akart kapni,mármint ez a gondolat sokszor bennem van,és belegondoltam,hogy énis megcsókoltam volna,de inkább az érdekelt,hogy még alig ismerjük egymást.:) úgyh erre is gondolj majd.;)
2010. szept. 16. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!