Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » SEGÍTS! Azt szeretém tudni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SEGÍTS! Azt szeretém tudni hogy az első csók milyen?! [többi lent]

Figyelt kérdés

Ugyértem hogy lehet nagyon rossz a legelső , el lehet ezt rontani ? Be lehet pánikolni vagy leblokkolni? volt 1pasim de vele csak 1hétig tartott mert kiderültek dolgok róla, keveset taliztunk meg minden de nála csak szájra puszi volt, ettől is féltem elősször de ő kezdeményezett és nem volt idő gondolkodni mert ez ugy jött hirtelen +minden :D de a smárolástól jobban tartok h észre veszi a fiú hogy ha vele smárolok elősször ? észre lehet venni? el lehet rontani? és milyen a legelső?

Lécy ne hülyeségeket írjatok ! ha emléxeztek h nekek mikor volt az első akkor írjátok le h mikor !? kort nemet és h milyen volt !

előre is köszi minden értelmes válaszolónak :D:D

2010. febr. 5. 16:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Azt én is..., nem kell paráznod.
2010. febr. 5. 16:57
 2/19 anonim ***** válasza:

Én 17 voltam, (jöhetnek az oltások, hogy olyan kééésőőőőőőn) és nagyon jól esett, márhogy nekem. Azóta is ugyan az a barátnőm, egyszer megmutatta hogy csináltam, hát kb mintha egy kályhacsővel smárolt volna :D Nyugi, ha szeret a lány, akkor úgy is jó lesz, ha meg nem, akkor fölösleges az elsőt rááldozni^^Bár lehet ezt sokan hülyeségnek tartják ,de szerintem így van^^

18/F

2010. febr. 5. 17:00
 3/19 A kérdező kommentje:

am lány vayok:D

és nem oltalak le h 17évesen +minden :D

de mos egy kicsit megfélemlítettél :D h kályhacsővel .. :D

most beparáztam :D

köszi-köszi

2010. febr. 5. 17:09
 4/19 anonim ***** válasza:

én a 16. születésnapomkor smároltam előre. Nagyon hirtelen jött minden, a srácot csak kb 1 orája ismertem. Egy kicsit nyálas volt, de tökéletes, vagyis az emlékeimben így maradt meg. Sose bántam meg hogy vele smároltam előre, ami viszont az első szexemről nem mondható el.

na szóval nem kell félni minden jön magától ahogy mindenki mondja. És nem kell várni az igazira, csak pont jó helyen kell lenni, jó időben, és jó pasival:D

18/L

2010. febr. 5. 17:12
 5/19 anonim ***** válasza:
Ha minél jobban szereted a fiút, annál jobb lesz az első csók. De az hogy 1 hét után szakítottál, talán kedvelni sem nagyon kedvelted, szerelemről meg végkép nem beszélhetünk. Persze hosszú évekig is élhet egymás mellett két ember úgy hogy igazán nem is szeretik egymást, szerintem ez van többségben, sőt megkockáztatom, túlnyomó többségben.
2010. febr. 5. 17:20
 6/19 anonim ***** válasza:
17:00-s vagyok. Nyugi, nem kell félni. ha szeret a (mostmár pontosabban) fiú, akkor úgy sem lesz semmi baj. hány éves vagy?
2010. febr. 5. 17:20
 7/19 A kérdező kommentje:

15 :D ,

mesélek egy picit , őt ugy ismertem meg h a volt pasim haverja és felvett még annak idején msnre :d azóta mióta szakítottam a barátommal állandóan beszélünk:d meg 1x elküldött egy beszélgetést.

ő beszélt a volt pasimal és ez volt a lényeg nekem :D >

-járni akarsz vele ?

ő meg > hát jo lenne:D

>de nem akarom ugy elsijetni meg minden

2010. febr. 5. 17:27
 8/19 anonim ***** válasza:
nekem nem nedves volt.
2010. febr. 8. 22:10
 9/19 anonim ***** válasza:
Az is csak hirtelen jön. Ott sincs idő gondolkodni. Azt se nagyon lehet elrontani.
2010. febr. 8. 22:21
 10/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ha tapasztalt a fiú akkor észreveszi.. pl nekem volt olyan bnőm aki velem smárolt először és én egyből észrevettem meg is kérdeztem tőle,de am cuki aki először smárol vagyis nekem tetszett mert olyan félénk volt meg minden :D Am én 12 évesen smároltam előőször 1 olyan csajjal akinek szintén az első volt..(ennél nincsen rosszabb eset :D ) és elég rossz volt :D

Szerintem ha fiúnak már nem az első akk nem olyan rossz.. szerintem akk lehet kicsit nyálas lesz de utána jó lesz :D Meg ha szeret akk úgy se azért fog veled szakítani.

Sokan mondták h jól smárolok.. ha akarod megtanítalak ;) :D

2010. febr. 8. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!