Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzből lehet megélni normálisan 2 felnőttnek ma Budapesten?
Attól is függ, mennyire vagy takarékos, spórolós, praktikus. Mert ha valaki nem tud helyesen bánni a pénzzel, annak adhatsz bármennyit, annyit el is költ.
De ugye nem árt félretenni, ahol lehet, spórolni, kiváltani a drágább cikkeket ugyanolyan jó, de kedvezőbb termékekkel, szolgáltatásokkal... meg kell becsülni a pénzt.
A normális mindenkinek más, de pl nekem ez a havi 500 ezer forint nagyon sok. Oké, vidéki vagyok, de akkor is... jó érzés elkölteni a megkeresett pénzt, de még jobb tudni, hogy van tartalék. Nem pedig máról a holnapra élni.
Nem járunk moziba, színházba,koncertre..
Egyedül amire költünk az egy ebéd valahol vagy egy cukrászda és ezt is néha. Ruházkodásra is költünk de nem hatalmas összeget. Egy közepes méretű lakóparki lakásnak a fenntartásáról és egy autó fenntartásáról lenne szó. Nem olyan dolgok ezek amiket nem lehet megengedni magunknak.
16os vagyok:
senior fejlesztőként dolgozik, azaz informatikus.
kérdező: mi bajod a Deichmannal? :D oké, tudom, nem a létező legdrágább meg legminőségibb bolt, de mentem már be ultradrága helyekre, amik irtó minőségi meg tudjistenmi cipőket árulnak, és jöttem ki onnan csalódottan, hogy dehát semmi sem tetszik igazán...míg a Deichman eddig hűségesen kielégítette minden igényem, és valóban nagy előnye, hogy nem drága :) sőt, igazából még csak azt se mondhatom, hogy tönkremennek a cipők tök gyorsan. mert nem. évek óta hordom nagy részüket, amiket ott vettem 5-7 ezerért, míg a páromnak vettünk egyszer egy edzőcipőt 27 ezerért valami neves boltban, aztán 2 hónap múlva dobtuk ki, mert szétment a sarka... tehát nem nagyzolok, nem drágáért veszem a sok cipőm.
Akkor meg mit parázol?
Simán meg fogtok élni, ha vallaltok még 2 gyereket,akkor is!
Havi 200-250,max 300 ezerből ki kell jonnotok, és akkor már nagyon sok sütit ettetek,meg nagyon sok ruhàt vettetek.
De amúgy szerintem a ruha sem egy minden hónap kötelezô kiadás.
Mi is vásárolunk elég gyakran,de nem minden hónapban, max ha megtetszik egy-ket ruhadarab ,azt megvesszuk. De az nem több kb 10 ezer forintnal.
Ha minden honapban ruhákat vennénk, mar azt se tudnánk mikor mit vegyünk fel,annyi lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!