Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szüinapján pont egy haverom is szülinapi bulit rendez. Bunkóság lenne az övére elmenni, és őt is elvinni? A barátnőmnek nem lesz szülinapi bulija.
Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 11:02
1/6 anonim válasza:
Hooogy micsoda??:D Jaa , meg van :D
Kérdezd meg a haverodat hogy mit szólna hozzá,hog6 ne legyen ciki se neki se a b.nődnek :)
2/6 anonim válasza:
Es mi lenne ha egyben tartanak?:D igy nem kellene egyiknek se megsertodnie azert mert amasiknal vagy. Teljesen szimplan feldobhatnad a dolfot, hogy mi lenne ha? Mert tok jo lenne ha szamodra ket fontos ember, ha mar egyszerre van a szulinapjuk, akkor egyszerre is innepelnek.
Felteve ha szeretik ehymast, kulonben felejtos az egesz. :D
3/6 anonim válasza:
A haverodnál legyen a barátnődnek is torta,illetve meglepetés!Kérd meg a haverod, hogy segítsen :) nagy meglepi lenne szerintem!
4/6 A kérdező kommentje:
a barátnőm és a szülinapos srác még sosem találkoztak
2015. jan. 5. 11:21
5/6 Panna_ válasza:
ha én lennék a barátnőd, inkább egy közös programnak örülnék (múzeum, mozi, billiárd, vacsora, állatkert, bármi), amit csak miattam és a szülinapom miatt csinálnánk, de a program után nem bánnám, ha beugranánk egy buliba, de pont a szülinapomon mondjuk zavarna, ha a buliba nem velem foglalkoznál (ami alapból nem zavar, de ilyenkor egy lány érzékenyebb)
6/6 anonim válasza:
Kedves utolsó!: Sajnos az élet az nem mindig korrekt, és igazságos, és ha valamiért, vagy valami miatt nem tud veled foglalkozni az a valakid pont a születésnapodon hidd el akkor sem döl össze a világ akkor majd máskor bepótoljátok azt az együttlétet ennyi. Egyébként nyolc napon belül még nem számít ez késésnek nem értem miért kell ezen feleslegesen égbekiáltó hisztériát csapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!