Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet ez, amit ez a férfi csinál velem?
Kezdem az elején...
Ő 33 éves, én 25, én vagyok a nő. 9 hónapja voltunk együtt, terveztük az összeköltözést, lakást, közös életet. Találkozni havonta 2-3 alkalommal tudtunk, 3-4 napot. 1 hónappal ezelőtt közölte, hogy 3 hete csal engem egy másik nővel, de engem akar. Úgy voltam vele, hogy rendben, hozzuk helyre, hiszen nagyon szeretem, soha nem szerettem még ennyire senkit.
Azt hittem, én diktálom a feltételeket - amik tulajdonképpen nem voltak, mert lenyeltem az egészet, de elvártam volna, hogy egy icipicit pedálozzon, mire nagy nehezen kinyögte, hogy mérlegel engem és a nőt. 1 hete pedig úgy döntött, hogy a nő felé dől a mérleg nyelve.
A nő 35 éves, nagyon beteges, és a fő érvek amik mellette szólnak, helyben lakik, van egzisztenciája, lakás, autó, és egy hajszálnyival jobb vele a szex. Nálam 30kg-mal nehezebb (én sem vagyok kicsi), az arca egy férfihez hasonlít.
Az exem azt mondja, ennek ellenére engem is szeret, és a nő iránt is kezd érezni valamit. Úgy gondolja, hogy neki ez most a megfelelő és a kényelmes, mint hogy velem építsen fel jövőt.
Naponta felhív azóta, sms-eket küld, ezerszer elmondja, hogy hiányzom neki, és talán majd összehoz később minket az élet, ne adjam fel, várjak rá...
Anyagilag nem lenne rászorulva, de azt mondja, hogyha velem venne ki albérletet, már mínuszban lenne, és meg kell várnia azt is, hogy biztos legyen a munkahelye, mert próbaidős. Kettőnk fizetéséből luxus szinten meg tudtunk volna élni.
Miért nem hagyja hogy nyugodt legyek, és elfeledkezzem róla? Mi játszódhat le benne? Vissza fog még jönni?
Én nagyon rosszul vagyok, egész nap sírok, öngyilkosságon gondolkodom. És nem értem...
Ez a pasi azt sem érdemli meg, hogy akár emlékként rá gondolj bármikor is. Töröld ki az életedből, ritka nagy féreg. Mégis, mi a fenét szeretsz te rajta? Méghogy várj rá...hát eszedbe ne jusson!
Nem értelek, minek veszed fel neki a telefont? Bájosan elcsevegtek, vagy mi??
Cserélj telefonszámot, vagy ha ragaszkodsz a régi számhoz, ne vedd fel többet neki a telefont. Smseit olvasatlanul töröld. Ahonnan csak lehet tiltsd le. Légy határozott, ne állj szóba vele. Előbb utobb abbahagyja.
Öngyilkosság. 25 évesen. Ahham. Egy tróger gennyláda miatt.
Jaj, kérdező, te siralmasan butus vagy...
Tágítsd ki a perspektívádat, nem kicsit be vagy szűkülve ott Iszapszentgilisztáson.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Igen, valóban be vagyok szűkülve, de nem úgy, ahogy gondoljátok. Nagyvárosban élek, de nekem eddig fontos volt az egymás iránt való tisztelet, becsület, az erkölcs. Ő volt a 2. pasi az életemben.
Borzasztóan össze vagyok törve. Hogy lehet ezen túllépni?
Ismerős helyzet:((( az idő talán segíthet (nekem nem segített sokat...)
De ha nem akarsz semmiféle nemi betegséget összeszedni, jobb ha elfelejted azt az igénytelen emberkét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!