Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet ez, amit ez a férfi csinál velem?
Kezdem az elején...
Ő 33 éves, én 25, én vagyok a nő. 9 hónapja voltunk együtt, terveztük az összeköltözést, lakást, közös életet. Találkozni havonta 2-3 alkalommal tudtunk, 3-4 napot. 1 hónappal ezelőtt közölte, hogy 3 hete csal engem egy másik nővel, de engem akar. Úgy voltam vele, hogy rendben, hozzuk helyre, hiszen nagyon szeretem, soha nem szerettem még ennyire senkit.
Azt hittem, én diktálom a feltételeket - amik tulajdonképpen nem voltak, mert lenyeltem az egészet, de elvártam volna, hogy egy icipicit pedálozzon, mire nagy nehezen kinyögte, hogy mérlegel engem és a nőt. 1 hete pedig úgy döntött, hogy a nő felé dől a mérleg nyelve.
A nő 35 éves, nagyon beteges, és a fő érvek amik mellette szólnak, helyben lakik, van egzisztenciája, lakás, autó, és egy hajszálnyival jobb vele a szex. Nálam 30kg-mal nehezebb (én sem vagyok kicsi), az arca egy férfihez hasonlít.
Az exem azt mondja, ennek ellenére engem is szeret, és a nő iránt is kezd érezni valamit. Úgy gondolja, hogy neki ez most a megfelelő és a kényelmes, mint hogy velem építsen fel jövőt.
Naponta felhív azóta, sms-eket küld, ezerszer elmondja, hogy hiányzom neki, és talán majd összehoz később minket az élet, ne adjam fel, várjak rá...
Anyagilag nem lenne rászorulva, de azt mondja, hogyha velem venne ki albérletet, már mínuszban lenne, és meg kell várnia azt is, hogy biztos legyen a munkahelye, mert próbaidős. Kettőnk fizetéséből luxus szinten meg tudtunk volna élni.
Miért nem hagyja hogy nyugodt legyek, és elfeledkezzem róla? Mi játszódhat le benne? Vissza fog még jönni?
Én nagyon rosszul vagyok, egész nap sírok, öngyilkosságon gondolkodom. És nem értem...
Amúgy meg lenne egy fogadásom, hogy kisvárosban vagy falun élsz, és jött egy fax, és akkor őt akarod.
Nos, nem egy fax van, hanem sok, és 90%-uk sokkal, de sokkal normálisabb, mint ez a balfácán.
"Naponta felhív azóta, sms-eket küld, ezerszer elmondja, hogy hiányzom neki, és talán majd összehoz később minket az élet, ne adjam fel, várjak rá..."
Szerintem tedd fel magadnak a kérdést, hogy minimális érzelmi intelligenciával, és átlagos felelősségvállalásra való képességgel tesz-e ilyet egy 33 éves férfi egy nővel, akit szeret, vagy valaha szeretett, és akivel nemrég még közös életet tervezett.
"Vissza fog még jönni?"
Mindazok után, amit történt, te vágynál erre? Tudnál valaha bízni benne, és tudnál vele közös jövőt tervezni?
"Miért nem hagyja hogy nyugodt legyek, és elfeledkezzem róla?"
Talán lenne némi haszna, ha az ő (akár tudatos, akár tudatalatti) mozgatórugóit értenéd, de a lényegen szerintem nem változtatna. A helyedben arra koncentrálnék a saját érdekemben, amiben van mozgásterem.
Ha azt akarod, hogy hagyjon békén, akkor azért tudsz tenni.
Ha ilyen helyzetben lennék, én egyetlen alkalommal elmondanám neki, hogy tudomásul vettem a döntését, és határozottan megkérném, hogy többet ne keressen engem. Ha ezek után hívna, nem venném fel a telefont, ha üzenetet írna, olvasatlanul törölném. Ha nem hagyná abba, akkor letiltanám a számát.
Úgy fognám fel, hogy ami megtörtént, azon már nem tudok változtatni, akárhogy fáj. Azt a döntést viszont meghoznám, hogy mielőbb le akarom zárni ezt a kapcsolatot minden értelemben, fel akarom dolgozni, ami történt, lelkileg egyenesbe akarok jönni, és tovább akarok lépni. És ennek az is a része lenne, hogy nem engedném, hogy tovább űzze velem az érzelmi játszmáit, és még jobban kibillentsen a lelki békémből.
Úgy érezném, hogy kettőnk története lezárult, innentől magammal kell foglalkoznom, hogy lelkileg, pszichésen rendbe hozzam saját magamat - ha szükséges, akár terápiás segítséggel.
"Miért nem hagyja hogy nyugodt legyek, és elfeledkezzem róla?"
Mert ha nme jön be neki az első verzió, te még jó leszel tartaléknak, amíg nem talál egy harmadikat.
Hogy lehetsz ennyire vak és naiv? :)
De legalább kiírtad a kérdést, és nagyon remélem, hogy a sok, kivételesen nagyon egybehangzó válaszok felnyitják a szemedet!!!!!
Elhiszem, hogy rossz es faj, de ennel a pasasnal sokkal jobbat erdemelsz, aki megbecsul, tiszta szivbol szeret teged, "tenyeren hordoz". De ez nem o. O kozel sincs ahhoz, aki igazan szeret teged.
Eppen ezert felesleges egy ilyen alakert egy konnycseppet is ejtened, ongyilkossagon gondolkodni meg vegkepp nem erdemes, meg ha most nem is latod igy.
Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!