Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok gazdag es sikeres, akkor a mai vilagban egyedul kell leelni az eletem?
Figyelt kérdés
Mindig ugy terveztem, hogy lesz egy baratnon es ha tenyleg szeretem, akkor eletem vegeig ot szeretnem. Meg volt, de 2 es fel ev utan dobott. Ebbol all az elet? Odaadod mindig valakinek a szived, aki egyszer megun majf pattint? En vagyok regimodi? (25 eves vagyok) Semmit nem er a huseg? Egy lanynak sincs szuksege ulyen pasikra? ****fejnek kene lennem veluk es csalni oket? Tenyleg olyan butak, hogy ez kell nekik?2015. jan. 4. 22:55
11/16 A kérdező kommentje:
Hat akkor jelenleg nogyulolo vagyok... ez van. A tapasztalataim alapjan kellett erre jussak. Talan tudtak valamit regen az emberek es ezert nem volt tul sok joguk a noknek. Akarhogy is, ami biztos: ha sikeres akarsz lenni a noknel akkor legy gazdag, sikeres, vagy iszonyatosan nagy taho, aki megalazza a noket. Sose add neki oda a szived, ha megis, nem tudhatja meg. Vagy te szeretsz, vagy teged szeretnek. Hosszu tavon csak ezek alapjan erdemes tervezni. Normalis emberkent nagyobb az eselyed a lottora, mint baratnot megtartani. Egy ujabb noalazo ****fej a klubban. Harcra fel!
2015. jan. 5. 08:20
12/16 anonim válasza:
szánalmas féreg vagy. És még csodálkozol, hogy nem jut neked nő. pff
13/16 A kérdező kommentje:
Latod milyen hulye vagy? Nehez tudon, de bizony ez az igazsag. Jut nekem no ne aggodj. Most mennyi fog, hogy meg taho is leszek. Ennyire egyszeru lenyek az asszonyok.
2015. jan. 5. 19:26
14/16 anonim válasza:
Jajistenem :D joolvan drága. Remélem sok nő jut neked ;) Szegénykém. komolyan sajnállak. De egy ilyen embernek nem fogok elkezdeni semmit magyarázni. Nem érsz annyit. na csá.
15/16 A kérdező kommentje:
Az eddigiek alapjan, nem is gondolom, hogy egy ilyen veglenytol nekem barmifele tanacs is kene. :D De buta vagy draga... :) Puszika
2015. jan. 5. 19:31
16/16 anonim válasza:
Mekkora poén lenne itt okoskodunk neki hogy legyen megértő meg gyengéd, ő meg sorra hódítja a nőket a gyökér viselkedésével xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!