Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most figyeljetek, közvélemény kutatás fiúk, lányok, mi lenne ha?
Becsönget egy csinos húszas éveiben járó lány hozzátok, tegyük fel nektek sincs senkitek, a lány jól adja elő magát, beinvitáljátok a lakásra nem?
Szerintem többség így tenne...
Most nézzük meg fordítva, egy helyes ismeretlen srác megy hozzátok lányok, reakció?
Épp barátommal arról beszélgettünk, mi férfiak mennyivel másabbak vagyunk, talán a fa*kunk miatt, talán amúgy is nyitottabb?
25F
# 19
oh, keresztény hit ilyet nem enged :D
De amúgy én sem hívnám be, max randiba lehet benne lennék :P (de szex nem randi)
megmotoznám,átsimogatva mindenhol ahol kell,még ott is ahol nem és bejöhetne..
talán? :)
ez amúgy nem csak nyitottság,a gyilkosok,rablók jó része férfi.
"Nem.
Nem akarok vese,vagy pénz nélkül ébredni.
20/F"
Kedvenc hozzászólásom... :D
Amúgy igazat adok, nem árt óvatosnak lenni a nőknek. És én is többet akarnék egy dugástól, azért beengedném kicsit hátha alakul valami :p
ez nem így van kérdező. Lehet hogy valkai tényleg őszintén válaszol, de ha be is hívná egy lány a pasit, akkor se verné nagydobra, körbenézne, még talán azt is megkérdezné ki látta, gyors letudnák, és szintén ilyen módon kijuttatná a pasit.
Ezt hívják "megoldom diszkrét módon" dolognak. És ez esetben itt is teljesen anoniman nem biztos hogy felvállalják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!