Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most figyeljetek, közvélemény kutatás fiúk, lányok, mi lenne ha?
Figyelt kérdés
Becsönget egy csinos húszas éveiben járó lány hozzátok, tegyük fel nektek sincs senkitek, a lány jól adja elő magát, beinvitáljátok a lakásra nem?
Szerintem többség így tenne...
Most nézzük meg fordítva, egy helyes ismeretlen srác megy hozzátok lányok, reakció?
Épp barátommal arról beszélgettünk, mi férfiak mennyivel másabbak vagyunk, talán a fa*kunk miatt, talán amúgy is nyitottabb?
25F
2015. jan. 4. 17:44
11/28 Lyon válasza:
Nem hinném, hogy beengedném, akárhogy is illegeti magát.
25/F
12/28 anonim válasza:
Ja beengedem, megdugom és eltűnnek a dolgaim.
13/28 anonim válasza:
Bár a nők elgondolkodnának azon, hogy ha egy srác becsönget, akkor valószínűleg másnak nem kell.
14/28 anonim válasza:
én magamtól egyiket sem hívnám be.... :D
15/28 anonim válasza:
Bármennyire helyes, nem hívnám be. #1 válaszoló jól mondta.
18/L
17/28 opened paradise válasza:
Nem.
Nem akarok vese,vagy pénz nélkül ébredni.
20/F
18/28 anonim válasza:
:D ha valamilyen idegen állna a kapuba az lenne az elso mondandom hogy: nem veszunk semmit..
de nem hívnám be..
19/28 Katolikus plébános válasza:
Nem hívnám be,én sem.
20/28 anonim válasza:
Ha ismerem legalább látásból, és tényleg igényes akkorlehet :D f/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!