Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt tudnátok lenni egy ilyen nővel?
Azért nem igaz, h nincs benned semmi pozitív. Kutakodj picit. Am talán, ha jó fej, meg szerethető, együtt tudnék lenni vele.Már ha tényleg nő, és nem kislány ;)
25/F
14:11
Igazad van ,olyan nincs ,hogy csak rossz van. Megkell ismerni és utána véleményt mondani. Ez pont olyan mint ,ha valaki nem jön be ,unszimpatikus. De ha megismered ,basszus tök kedves ,aranyos. Sose ítélkezz addig még meg nem ismered.Nekem a csajom is ilyen,de nem akarok rajta változtatni,mivel szeret és elfogad olyannak amilyen vagyok. Előttem már szerencsére megnyílik és próbálom minél több emberrel megismertetni ,hogy beszélgessen és nem vagyok mindig mögötte otthagyom a lányokkal hogy beszélgesse. Hogy tudja,hogy az emberek nem harapnak csak meg kell találni a közös hangot.
Miért ne tudnék egy ilyen lánnyal együtt lenni?
Nálam népszerű lenne, majd én megszólaltatom, leszek a barátja, megnövelem az önbizalmát.
Még valami? :)
Azért kíváncsi lennék arra, hogy az a rossz mennyire rossz, és semmi jó nincs benned, ha gondolod írhatsz. ;)
# 18 de kedves tőled :) :) :)
:) :) :) :) igazán örülhet minden nő, akinek beteszed :)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!