Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak . Ha nem merem bemutatni a barátnőmet (mert nem szeretem, csak az ágyban)? 17F
A lány elég olyan egy éjszakás kalandjai voltak, én is meg ő is csak dugni szeretünk együtt.
-Én előtte nem voltam se bulizni,se inni.
-Nekem nincsenek barátaim
-Mivel csak ezért vagyunk együtt, mihez képest sokáig bírom az ágyban
Anyáéknak nem mutatom be, mert anya, apa kiakadna ezért. Meg a lány miatt is, mivel mondanák nem ilyen illik mellém, de mint csináljak ,ha nekem normális nő nem jön össze? Jó ez is. Ha normális lánnyal lennék+szerelmes is lenék az meg szakítana velem ,mert elsülnék 5 perc alatt.
De anyáéknak azt mondtam, hogy barátnőm van,nem mondhatom azt ,hogy dugópajtik vagyunk. Anya megverne.
Anya csak úgy enged el,hogyha azt mondom barátnőm van ,msá indokkal nem.
De én nem merem bemutatni, egyből ez a lány nem illik hozzád ez az, erre nem válaszolhatom , azt ,hogy csak úgy elvagyunk egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!