Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tüntessem el a barátom körülött legyeskedő lányokat?
az egyik legjobb módszer, ha látványosan magabiztos vagy mellette, és bízol benne, mert ha azt látják, hogy féltékenykedsz, még azt hiszik, joggal vagy ilyen, és okot adsz nekik a reménykedésre -> még tovább fognak körülötte legyeskedni.
egy másik, ugyancsak hatékony módszer, ha beszélsz a pároddal, hogy legyen kicsit távolságtartóbb, mert téged zavar, hogy ennyire sokan körülrajongják. még ha okod sincs rá, és bízol is benne, akkor is rossz érzés látni, hogy nem te vagy az egyetlen nő az életében. legalábbis szerintem. féltékeny fajta vagyok jómagam is, de ez utóbbi módszer nekem működni szokott. a barátom elég megértő a kérdésben, és sikerült teljesen normalizálnia a nőkkel való kapcsolatát. szerintem szép szóval elég sok midnent el lehet érni
a lányokat meg hagyd figyelmen kívül. ha azt látják, hogy vetélytársnak tekinted őket, akkor máris nagyobb erőbefektetéssel indulnak meg a barátod felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!