Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok! Mit tehetnék ebben a helyzetben?
Teljesen tanácstalan vagyok.... Volt egy barátom, akit nagyon szerettem, de sajnos vége lett a távolság miatt, mivel nehezen tudtuk megoldani a találkozókat. Fél évig voltunk együtt és érzelmileg mélyen kötődtünk egymáshoz.
Miután szakítottunk továbbra is tartottuk a kapcsolatot, de az sajnos idővel teljesen megromlott, semlegessé vált…
Azóta már több mint 2 év eltelt. Ez idő alatt többször előfordult, hogy hosszabb ideig egyáltalán nem beszéltünk, de nemrég újra felvettük a kapcsolatot.
Manapság néha beszélünk, de ezek a beszélgetések nem túl tartalmasak.
Mindez persze azért van mert teljesen eltávolodtunk egymástól. Mielőtt összejöttünk volna jó barátok voltunk.
Szeretném, ha jobb lenne a kapcsolatunk, és ha idővel újra barátok lehetnénk, de fogalmam sincs, hogy beszélhetnék vele erről ennyi idő után...
Mit tanácsolnátok ebben a helyzetben, hogyan közelíthetném meg a témát?
Köszönöm az eddig tanácsokat!
Én is úgy érzem, hogy előbb kicsit egymásra kéne hangolódnunk, ahhoz hogy komolyabban is elbeszélgethessünk. De nem tudom, hogy hogyan közeledhetnék felé úgy, hogy azt ne értse félre.
Sajnos a személyes találkozóról most szó sem lehet. Jelenleg interneten tartjuk a kapcsolatot és így elég nehéz, mert nem beszélünk túl gyakran manapság. Mióta ennyire megromlott köztünk a kapcsolat alig van közös témánk, szinte egyáltalán nem tudunk elbeszélgetni egymással... És ez már elég régóta húzódik, így nem is tudom van e még értelme küzdenem azért, hogy ez valaha változzon.
Továbbra is várom a tanácsokat ez ügyben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!