Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Az a helyzet, h. a párom nagyon hanyag, pl:1 héten 2-szer zuhanyzik, meg 1 évben kb 5-ször mos fogat. És már mondtam neki pl:hogy mosson fogat, de erre azt mondta nincs ideje. Ti mit csinálnátok a helyembe? 21/l
(: Lapát!
Majd ezzel te megneveled talán a következő delikvens számára.
00:12 - azert kocka es kocka kozt van difi... van a wowos kocka, akit az ember nem lat a koli folyosojan, csak ha aramszunet van, es van az a kocka, aki informatikus, es kepes almaban is kodolni, meg elvezi, ha sorozes mellett kockulhat... ez utobbi tisztalkodni is tud (legalabbis a haverok es en biztos). Mondjuk minden nap _legalabb_ egyszer zuhanyzok es fogat mosok.
RJ 19/F
Én azokat tartom csak kockának, aki csak játszik meg ilyn hülyeségek. az informatikusokkal semmi bajom:D
00:12 voltam
RJ 19/F: Pics or it didn't happen!
Persze ha van barátnőm én is szinte rendszeresen fürdök, szóval a kérdésben szereplő kocka reménytelen eset, és lapát meg minden. De ne mondd nekem hogy az informatikus kocka jobb mint a többi, legfeljebb 19 évesen azt hiszi magáról, aztán tíz év sem kell és rájön hogy ha lehet ilyet mondani, akkor még rosszabb is...
28/F
ez még kérdés???
istenem, igénytelen, elhanyagol téged, szex is rossz... viszlát! lapátra kell tenni. neked mi a jó ebben?
00:49 - ha itthon vagyok, nem megyek sehova, nem jon hozzam senki & nincs baratnom, akkor en is kihagyom... es nem mondom, hogy az informatikus jobb, mint mas, hanem azt, hogy ugyanolyan. A wowos kocka az teljesen mas kategoria. Erre akartam ravilagitani.
RJ 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!