Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Nagyon rossz.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nagyon rossz.

Figyelt kérdés
Bnőmmel 2.5 éve vagyunk együtt, és az utóbbi időben nagyon megromlott a kapcsolatunk:( Idáig nagyon jol megvoltunk, de ma nagyot vezsekedtünk. A helyzet az hogy én nagyon kívánom őt a mindennap széttudnám csókolni, letudnám teperni, esetleg egy szenvedélyeset szerelmeskednék vele. A helyzet ezzel csak az hogy mindig visszautasit. Ez nekem nagyon rosszul esik mind lelkileg is. Aztán ma már annyira kiborultunk, hogy engem hibáztatot mindenért, hogy én nem értem emg őt hogy ő dolgozik és hogy ő fáradt, meg mindig mondja h keressek magamnak mást. De könyörgöm annyira hogy a barátjához ne legyen ereje?:S Elmondtam neki hogy egy kicsivel többre vágoky és most elég ramaty az én hangulatom is meg az övé is:( Félek h emiatt szakítani fog velem , pedig én szeretem és mindenben mellette állok. Egyébként én 20 ő 23 éves. Mi tévő legyek?:( Nagyon rossz így:(
2010. febr. 4. 21:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Én imádnálak a lány helyében. :) Nálunk is előfordul ilyen barátommal, csak fordítva. Dolgozik...fáradt...megkell érteni... Viszont ha minden érintésedet agresszívan elutasít, annak nincs értelme. Nem biztos, hogy az már/még szerelem. Ne haragudj, de tényleg. :S
2010. febr. 4. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!