Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van ennyi jó nő/lány a társkereső oldalakon?
Amúgy oldal által beépített lehúzós kamuprofilok csak szextárs keresőn vannak. Ott szinte csak az van.
Normál társkeresőn inkább csak az a jellemző, hogy pasiként kíváncsiságból csinál valaki csaj profilt. Ismerkedési stratégiát ellesni. Nézegetni a konkurenciát. (Ha az éles profiloddal nézed, akkor azt hiszik búza vagy, közben meg csak felméred az ellenfeleidet.) Fotót akárhonnan lehet szerezni, nem adok tippeket.
Az ilyen profilnál, amikor én csináltam, csak 1-2 fotót, és előre beállított adatokat adtam meg. Szándékosan semmi személyes bemutatkozás nem volt.
Így is sokan ráírtak, de egy hét múlva töröltem.
Szóval a jó fotójú "tömegcsajok" között lehet egy-két ilyen kamu "vicces gyerek".
Az egyedi csajokat kell kiszúrni, és egy-két héten belül randira hívni. Bennük még sosem csalódtam. Mindig az jött el, aki a képen volt. Bár ők nem kifejezetten ez a modell kategória volt, mert valamiért a hétköznapi csajok tetszenek.
# 11
Ez nem igaz ezt azért tudom mert eről van több tapasztalatom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!