Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek túl nagy elvárások 19-24...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek túl nagy elvárások 19-24 éves nőkkel szemben, komoly kapcsolat esetén?

Figyelt kérdés

-értelmes, vannak céljai az életben

-őszinte

-ki tudja fejezni az érzéseit

-képes elmondani ha valami bántja, nem csak duzzog magában

-nem dohányzik, drogozik, alkoholt legtöbbször mértékkel fogyaszt

-nem ölelgeti a fiú ismerőseit és nem keresi velük mindig a fizikai kontaktust

-nem gondolja azt, hogy rendben lenne, hogy a fiúbarátai (ha vannak) meg akarják dugni

-nem hisz az ezoterikus dolgokban

-nem jár diszkóba

-nincsenek leszbikus tapasztalatai, vágyai

-maximum 1-2 volt barátjával szexelt

-hajlandó tenni egy kapcsolatért

-a jövőben szeretne házasságot, gyereket

-konszolidált külsővel rendelkezik, azaz pl. nem tipikus plázacicás, vagy qrvás öltözködés, vagy raszta haj

-ezeken kívül nyilván az kell, hogy valami megfogjon a külsejében, de ez bármi lehet, előre képtelenség megmondani

Kérem, hogy ne azzal foglalkozzunk, hogy én mit tudok nyújtani cserébe, vagy hogy miért állítok össze ilyen listát (nyilván nem pipálgatom, ha ismerkedek egy lánnyal), hanem a kérdésre koncentráljunk; de lehet nyugodtan savazni is.

2015. jan. 3. 12:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
2015. febr. 9. 16:29
 22/26 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy miért baj, ha valakinek vannak leszbikus vágyai. Mondjuk, hogy szeretné kipróbálni lánnyal. Mert aki nem leszbikus, csak fantázia szintjén ez felmerül benne, az égvilágon semmilyen kihatással nem lesz a párkapcsolatára.

Maximum 1-2 barátjával szexelt. Nem tudom, hány éves vagy, de minél idősebb, annál kisebb erre az esély. Szerintem ha egy lány 17 éves korától él nemi életet, 26 éves korára már bőven lehetett 4-5 komoly barátja, akikkel nyilván lefeküdt. És ez normális. Kiismeri magát, tudja, mik a vágyai, mi az, amit nem visel el, hamarabb kiderül, ha nem passzoltok ilyen téren.

Az, hogy a fiú barátaim dugni akarnak velem, teljesen rendben van, ha az általad felsoroltak mind igazak rám, hiszen akkor egy álomnő vagyok. Kicsit rossz érzés lenne, ha ezt ők is látnák, mégsem kívánnának. Ez nem jelenti, hogy az önérzetem legyezésén kívül bármilyen más hatással lenne rám ez a tudat. Pl eszem ágában nem lenne lefeküdni velük.

Biztosan létezik ilyen lány, de az még biztosabb, hogy találsz valakit, aki miatt szívesen kötsz kompromisszumot az általad felsoroltaknak legalább a felében :D

2015. febr. 9. 16:30
 23/26 PearlDiver ***** válasza:

Nem túl nagy elvárások, ezt úgy hívják hogy ízlés. Ilyen az ízlésed. Senkinek nincs oka ezen megsértődni, ilyen és kész. Ha találsz ilyen nőt aki még viszonozza is az érzéseidet, akkor ügyes/mázlista vagy, ha meg nem, akkor meg majd jól egyedül maradsz, vagy 1-2 ponton alább adsz az igényeidből.

Az már nagyobb ciki, ha ezeket a szempontokat egy már elindult kapcsolatban kezded szépen lebegtetni az illető lánynak, hogy ennek és ennek kéne akkor mostantól megfelelni. Ha erre mind-mind vágysz, akkor tessék eleve olyan lánnyal összejönni, aki mindennek megfelel.

2015. febr. 9. 16:31
 24/26 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok, de van barátom, akit nagyon szeretek. Nem nagy elvárások, de akkor te is normális kell, hogy legyél.
2015. febr. 9. 16:34
 25/26 anonim ***** válasza:
19-24 évesen elcsúsztam volna az érzelmek kifejezésén, az ezotérián és a dohányzáson. Ma már csak a dohányzáson, talán arról is sikerül majd öreg koromra leszoknom.
2015. febr. 9. 17:03
 26/26 anonim válasza:
Szia! Pont ilyen csajt nem fogsz találni. Én 27 vagyok, de 23 éves koromra a fent megjelölt 1-2 pasinál többhöz volt közöm,amit nem is bánok. Akkor megismertem a férjem, most 8 hós a babánk. Szóval a tapasztalat nem mindig rossz, különben egy nő nem biztos, h mindig bevallja hány pasival feküdt le. Dohányzom is.. -de ez nem akkora kritérium szerintem. A többi elvárásnak mind megfelelnék, de!!! igen de, nem ezekre a típusú nőkre buknak a férfiak. Nem kirívó, sem nem feltűnő a külsőm, nem hordók szexis ruhákat sem, nem szeretem.( nincs rossz alakom, de azt csak itthon mutogatom) Nem kenem ki magam,így a pasik 90%-a észre sem vesz. És itt nyal vissza a fagyi. Lehet van sok ilyen csak, de hogy nem maradjanak észrevétlenek magukra kényszerítenek valamit, amitől kitűnnek a tömegből, hogy vadásszanak rájuk... szóval.. körforgás. Ja és nagyon kevés pasinak kellenek az ilyen nők, akik megfelelnek a listnak, az úgymond egyszerű, régimódi lányok.
2015. febr. 9. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!