Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kifogja bírni a kapcsolatunk?
Figyelt kérdés
láttam délután egy kérdést amihez hasonlít az én problémám, ezért gondoltam megkérdezem. 18 éves lány vok, a barátom 27. távkapcsolatban élünk (én debrecen, ő bp), 3 hónapja vagyunk együtt, hétvégente találkozunk. Nyáron elmegyek dolgozni egy ismerősöm jóvoltából (májustól-augusztusig) angliába, és csak havi egy hétvégére jöhetek haza. Mik a tapasztalataitok etéren? szívesen olvasnám. vélemény? szerintetek kifogja bírni a kapcsolatunk? kicsit aggódom... szeretjük, egymást, megbízunk egymásban, de akkoris fura. Nem kellenek a lehurrogó kommentek, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre. Köszi! =)2010. febr. 4. 20:07
1/8 anonim válasza:
Kifogjátok bírni!:) Én is távkapcsolatban élek a barátommal és én is még csak 3 hónapja..de mi csak 3hetente tudunk talizni vagy 2...ritka az hogyha minden hétvégén látjuk egymást,de nagyon szeretjük egymást!Telefonon tartjuk a kapcsolatot,meg msnen és csomót camozunk..és így 1 fokkal elviselhetőbb a hiánya.És amikor együtt vagyunk,minden percet kiélvezünk.:)
2/8 anonim válasza:
mi lassan 2 éve nyíregy-bp távkapcsban élünk, hetente-kéthetente látjuk egymást és eddig nem volt gond.
3/8 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon nehéz kérdés. Én is pont gondolkodok, pedig nekem csak 3 hétre kéne elmennem, szintén külföld. De még sosem voltunk egymástól távol ennyi ideig szerencsére, szóval ezért tűnik nekem ez is nagy időnek. Meg ezért van, hogy biztos nem mernék bevállalni egy ilyen hosszú távollétet, de nemtudom az én véleményem így mennyit ér. Viszont gondolj bele, nem biztos, hogy akad mégegyszer egy ilyen munka, lehet, hogy megérné, meg Anglia elképesztően jó hely. Nehéz döntés, nem segítettem vmi sokat neked... :)
4/8 anonim válasza:
Hát...Én nem hiszek a távkapcsolatokban...
5/8 A kérdező kommentje:
Mindenképp kimegyek. Tehát nem filózom, csak mégis félek:( eddig minden héten találkoztunk.
2010. febr. 4. 20:18
6/8 anonim válasza:
Aki azt írta,hogy nem hisz a távkapcsolatokban,szerintem csak azért írta,mert még nem próbálta.És hidd el ha találsz magadnak 1 párt akibe iszonyúan szerelmes leszel és ő lesz életed értelme,akkor szerintem tökre mind1 milyen messze vagytok,akkor is kitartotok egymás mellett.
7/8 anonim válasza:
a volt barátom egész nyárra elment külföldre dolgozni..szóval így több, mint 2 hónapig kint volt..megvártam és még együtt voltunk utána 4 hónapig, nem emiatt szakítottunk..szóval ki lehet bírni szerintem :)
8/8 anonim válasza:
Szerintem, ha mindenképp külfödön akarsz dolgozni, akkor ejtsd a jelenlegi párod, mert ha már külföldön leszeléső nem, akkor azt fogja gondolni, hogy biztosan megcsalod, és ha ez nincs is így, ugyanakkor neki egyre erősebb lesz ez a gondolata, mígnem, megcsal téged, gondolván, h Te is megcsalod őt. 20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!