Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes szerelem, van értelme? Jól esnek a bókok a hízelgő szavak, de.
tudom,hogy nem gondolom komolyan az egészet csak játszom a gondolattal,hogy valaki szeret.
Voltatok már igy?
19/L
Mondta,hogy szerelmes lett a személyembe ahogy írok és amiket.
Én nem szédítettem őt soha,csak beszélünk.
A szerelem kémiai hatások és folyamatok eredménye amit feromonok kibocsájtása eredményez. Ezt mondanom sem kell hogy személyes részvétel kell hozzá. Érezned kell a szagát,illatát. Meg kell érintened. Ott kell lenned vele hogy elkezdődjön valami.
Tehát az amit imperszonálisan csináltok interneten az semmi,és örökre az is marad.
Csak beszélgetés,irodalom és nyelvtan keveréke irreális valóság monológjai közt.
Nem hiába tesz tönkre a távolság szinte minden párkapcsolatot.
Egészséges 19 éves lány vagy. Élj a valóságban mert nem mindegy hogy leírod valakinek hogy csók,azt az 1 perc alatt el van felejtve, vagy átöleled és meg csókolod majd azt egy életen át sem felejted el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!