Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudni szeretném nektek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudni szeretném nektek milyen volt?

Figyelt kérdés
Csajok fiuk ti hol ismertétek meg a párotok?hány évesen?mióta jártok?kort és nemet is kérek!pux nektek
2010. febr. 4. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia^^

en egy tarskeresorol ismertem meg a baratomat...o irt ram eloszor...

most szombaton leszunk 3 honaposak.

16L es a pasim 17

2010. febr. 4. 20:02
 2/6 anonim ***** válasza:
mi cseten...rámkattintott,2x nagyon jót és hosszasan beszélgettünk,aztán másnap felvett msn-re,2-3 alkalommal msn-eztünk,mintha már ezer éve ismernénk egymást.A talin kicsit meglepődtem,mert tudtam,h nem akarok tőle semmit.Volt még 4-5 tali,nagynehezen feltette a kérdést,és személyesen kosarat adtam..majd nem találkoztunk,de napi szinten msn-eztünk..Hát már annyira hiányzott,h aug-ra beszéltünk meg talit,együtt mentünk 1 fesztiválra,de kiderült h van valakije.Aszittem belehalok.Kiderítettem,h a lánnyal,akivel 2hete jár,komoly-e.Nem volt az,már a szakítást tervezte,mikor végre elárultam,h érzem h ő kell..Hát másnap összejöttünk:)és persze szakított a bnővel is..de az összejövés nagyon brutál nap volt,tele akadályokkal:) 5hónapja járunk,nagy a szerelem:)23L.
2010. febr. 4. 20:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Érdekes egy sztori volt...:) Meglátott, megkeresett egy közösségi oldalon, rám írt, majd msn...:) 2 hét után tali, 3. talin pedig hivatalosan is a barátom lett.

Ez már egy éve volt épp januárban:)

20L

2010. febr. 4. 20:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Én 16 voltam, Ő 21.

A közeli városban voltam vásárolni, Ő pedig nyári gyakorlaton volt. Ez 2008. június 24-én volt :)

Egy faluban élünk, tehát 1 buszra vártunk. Meleg volt, rajtam rövid szoknya volt, magassarkú.. Csinos voltam:P

Ő akkor nagyon megnézett... MyVIP-en ismerősöm volt, írtam egyik képéhez egy kommentet. Normálisat, se puszi se semmi... Még kíváncsibb lett, 26-án felvett MSN-re :) Utána egy hétig beszélgettünk, majd július 1-jén találkoztunk, megtörtént az 1. csók :)

Azóta együtt vagyunk (vagyis már 19hónapja:)

18L 23F

2010. febr. 4. 20:24
 5/6 anonim válasza:
én egy szórakozó helyen voltam és ő is a társaságunkkal volt, de nem ismertem akkor még.fel vett msn-re, de akkor volt barátom.. de nagyon jó barátok lettünk, és mikor szakítottam a barátommal nem sokkal később egyre többet voltunk együtt, szakított a bnőjével és most lesz 6 hónapja h együtt vagyunk :)
2010. febr. 4. 21:36
 6/6 anonim válasza:
* L 15 F 19
2010. febr. 4. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!