Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra gyanakszok hogy a párom akiwel 1éw és 2hónapja együtt wagyunk egy másik fiatalabb srác is tetszik neki. mitéwő legyek?
"Miquel nevű felhasználó válasza:
Jó, ha tudod: egy kapcsolatban mindig vannak kísértések. A te dolgod az, hogy jobb legyél mindenki másnál. Ha csajod kifelé kacsingat, az nem ő hibája, hanem a tiéd. Kápráztasd el, hogy ne is lásson mást, csak téged!"
1 év 2 hónap után,ha egy nő kísértésbe tud esni,akkor joggal kérdezem én milyen szerelem az övé?
Valamint,ha a kérdező nem jön be a csajnak,a másik fiatalabb srác meg maximálisan,akkor segge lyuka is káprázhat a kérdezőnek,akkor is a másik srác fogja érdekelni.Ennyit a kárpázásról.És bizony van,hogy egy kapcsolatban bármit teszünk,a másik magasról lekakilja.
Ebben az esetben úgy érzem,a pár női tagja a hunyó.
Ugyanarról beszélünk, Adrenalin777! Csak te a csaj hibájaként rovod fel, hogy nem szerelmes a srácba, én meg a pasi hibájaként tekintem, ha nem tudja - megismétlem - elkápráztatni a leányzót.
40 év társas viszony, és közel 50 kapcsolat során sohasem csaltak meg, és sohasem hagytak el. Tudod, miért? Mert az egyéniségemmel, a viselkedésemmel azt sugalltam a partneremnek, hogy velem megfogta az isten lábát. Hogy én vagyok az aduász, és nálam jobbat nem talál kerek e világon. A szerelem, a ragaszkodás, a hűség nem jön magától. Azt ki kell érdemelni. Te se egy kancsal, púpos wc-s nénibe fogsz beleszeretni, hanem olyan csajba, akinek a tulajdonságai neked bejönnek.
Azt is kismilliószor elrebegtem már ezen az oldalon, hogy keresni kell. Nem leragadni az első jöttmentnél, aki észrevesz minket, hanem kutatni, felhajtani a nekünk legmegfelelőbb partnert. Kérdező ennek ellenére EZT a csajt akarja. Szíve joga, de akkor tegyen is érte.
Miquel!
Tudod vannak olyan emberek,kiknek teljesen mindegy,hogy Te mit teszel,akkor sem fog tisztelni.
Tény,tenni kell egy kapcsolatban,de itt arról van szó,hogy 14 hónapja együtt vannak és bizony a lány hibája az,ha ilyen szinten nem tiszteli a partnerét.Ha valami problémája van,nem tud káprázni mert gyenge a pali,akkor kérem szépen lépjen ki a kapcsolatból.Aztán lehet ökörködni a másik sráccal.Ez szerintem részedről is oké.
Ami pedig a kapcsolataidat illeti a 40 év társaséletre azt tudom mondani,hogy megtaláltad az abszolút Neked valót...az 50 kapcsolat során meg valószínű "rosszul fogták meg az Isten lábát" hiszen mindegyik véget ért valamiért (más kérdés kinek a hibájából)
A megcsalás dologgal kapcsolatban meg annyit,hogy sosem lehetünk biztosak mindenben.
Üdv
Miquel,az "Isten" lába!
Idézlek: "50 kapcsolat során sohasem csaltak meg, és sohasem hagytak el. Tudod, miért? Mert az egyéniségemmel, a viselkedésemmel azt sugalltam a partneremnek, hogy velem megfogta az isten lábát. Hogy én vagyok az aduász, és nálam jobbat nem talál kerek e világon."
Végül is az egoddal nincs baj.Inkább nem kommentálom :D Ennyit rólad,ha már Te így leminősítettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!