Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Arra gyanakszok hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arra gyanakszok hogy a párom akiwel 1éw és 2hónapja együtt wagyunk egy másik fiatalabb srác is tetszik neki. mitéwő legyek?

Figyelt kérdés
az a srácnak köztudott h tetszik a párom folyton kötekednek egymással meg túl sokat beszél az illetőröl

#csaj #párkapcsolat #srác #női kötekedés
2015. jan. 2. 05:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Miquel nevű felhasználó válasza:

Jó, ha tudod: egy kapcsolatban mindig vannak kísértések. A te dolgod az, hogy jobb legyél mindenki másnál. Ha csajod kifelé kacsingat, az nem ő hibája, hanem a tiéd. Kápráztasd el, hogy ne is lásson mást, csak téged!"

1 év 2 hónap után,ha egy nő kísértésbe tud esni,akkor joggal kérdezem én milyen szerelem az övé?

Valamint,ha a kérdező nem jön be a csajnak,a másik fiatalabb srác meg maximálisan,akkor segge lyuka is káprázhat a kérdezőnek,akkor is a másik srác fogja érdekelni.Ennyit a kárpázásról.És bizony van,hogy egy kapcsolatban bármit teszünk,a másik magasról lekakilja.

Ebben az esetben úgy érzem,a pár női tagja a hunyó.

2015. jan. 28. 11:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Ugyanarról beszélünk, Adrenalin777! Csak te a csaj hibájaként rovod fel, hogy nem szerelmes a srácba, én meg a pasi hibájaként tekintem, ha nem tudja - megismétlem - elkápráztatni a leányzót.

40 év társas viszony, és közel 50 kapcsolat során sohasem csaltak meg, és sohasem hagytak el. Tudod, miért? Mert az egyéniségemmel, a viselkedésemmel azt sugalltam a partneremnek, hogy velem megfogta az isten lábát. Hogy én vagyok az aduász, és nálam jobbat nem talál kerek e világon. A szerelem, a ragaszkodás, a hűség nem jön magától. Azt ki kell érdemelni. Te se egy kancsal, púpos wc-s nénibe fogsz beleszeretni, hanem olyan csajba, akinek a tulajdonságai neked bejönnek.

Azt is kismilliószor elrebegtem már ezen az oldalon, hogy keresni kell. Nem leragadni az első jöttmentnél, aki észrevesz minket, hanem kutatni, felhajtani a nekünk legmegfelelőbb partnert. Kérdező ennek ellenére EZT a csajt akarja. Szíve joga, de akkor tegyen is érte.

2015. jan. 29. 10:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Miquel!

Tudod vannak olyan emberek,kiknek teljesen mindegy,hogy Te mit teszel,akkor sem fog tisztelni.

Tény,tenni kell egy kapcsolatban,de itt arról van szó,hogy 14 hónapja együtt vannak és bizony a lány hibája az,ha ilyen szinten nem tiszteli a partnerét.Ha valami problémája van,nem tud káprázni mert gyenge a pali,akkor kérem szépen lépjen ki a kapcsolatból.Aztán lehet ökörködni a másik sráccal.Ez szerintem részedről is oké.

Ami pedig a kapcsolataidat illeti a 40 év társaséletre azt tudom mondani,hogy megtaláltad az abszolút Neked valót...az 50 kapcsolat során meg valószínű "rosszul fogták meg az Isten lábát" hiszen mindegyik véget ért valamiért (más kérdés kinek a hibájából)

A megcsalás dologgal kapcsolatban meg annyit,hogy sosem lehetünk biztosak mindenben.

Üdv

2015. jan. 29. 19:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Na jó, én itt kiszállok. Változtasd meg a nevedet Melatonin777-re. Az illik hozzád. Valahol a siralomházban telik az életed, oda meg nincs kedvem egy vita kedvéért beköltözni.
2015. jan. 30. 08:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Miquel,az "Isten" lába!

Idézlek: "50 kapcsolat során sohasem csaltak meg, és sohasem hagytak el. Tudod, miért? Mert az egyéniségemmel, a viselkedésemmel azt sugalltam a partneremnek, hogy velem megfogta az isten lábát. Hogy én vagyok az aduász, és nálam jobbat nem talál kerek e világon."

Végül is az egoddal nincs baj.Inkább nem kommentálom :D Ennyit rólad,ha már Te így leminősítettél.

2015. jan. 31. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!