Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiu (16). Facebook-on beszelgetunk. Csak engem zavar ez a dolog? ( tobbi lent) 14/L
en is ilyen vagyok mint a fiu, csak nem ennyire nyiltan csinalom. a dolog egyszeru: az online ismerkedes, akkor amikor meg nem talalkozott a ket fel nagyon torekeny! hiaba sok smiley meg csomo beszelgetes meg elvileg erzelmek.
en mar nem egyszer jartam ugy hogy a csaj egyik nagyon jol elvoltam egyik naprol a masikra letiltott..letorolt..peidg minden okes volt, csak eppen o is ismerkedett eloben massal es vele oszejott mondjuk. es forditva is enis volt mikor taliztam eloben valakivel es jo volt, akkor irtam az online csajnak hogy bocsi ne haragudjon de ez igy alakult. es vele csak joval kesobb taliztam majd.
es van olyan is hogy taliztok aztan eloben egyaltalan nem jottok be egymasnak, mas az egesz helyzet meg minden. szoval nem kell ezt annyira komolyan venni akarhanyszor irja hogy szeret, a fontos dolgok mindeg szemtol szemben alakulnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!