Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire lehet tartós egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet tartós egy interneten köttetett szerelem?

Figyelt kérdés
2008. aug. 18. 22:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
nagyon helyesen mondtad! en nemtudom hibaztatni a kerdezot es Neked sem tiszted-szerintem. Manapsag eleg sok embernek semmit nem jelent az h HAZASSAG, pedig kene jelentsen. Szerintem a kerdezo nem tudta kihez megy hozza, kulonben nem tette volna. okoskodni lehet, addig mig nem tortenik Veled is hasonlo dolog...
2008. aug. 18. 22:43
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg előítélet azért van az emberekben a netes ismerkedésekkel kapcsolatban,mert sokkal több embernek nem jön be,mint akinek bejön,arról nem beszélve,hogy sokan "elfelejtik"öszintén megírni az igazat magukról(Tiszt.a kivételnek)és nagyon sok esetben jó nagy csalódás a vége.

Igen,meg kell ismerni egymást,csak vannak olyan esetek is,amikor egy pasi a gyerek születése után pánikol esetleg be vagy érzi úgy,hogy háttérbe szorul,nem kap anyi figyelmet már stb.De vannak olyanok is,akik hamar házasodnak össze és nem ismerik meg egymást jól és van olyan is,akik ilyenre is képesek,hogy lelépnek "csak úgy" teljesen váratlanul és talán még lehetne sorolni eseteket.

Kiszürni nem mindig,minden esetben lehet az ilyesmit sajnos.

2008. aug. 18. 22:45
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

nagyon sajnálom ami veled történ. nekem van egy 8 hónapos kisfiam és ha engem a férjem elhagyott volna az elsö pár hónapban nem is tudom mit csináltam volna :S kivánom hogy légy nagyon erös, és ha a család felajánlja segitségét, fogadd el mert nem olyan könnyü egy 3 hós babával.

és ne várj a férjedre még ha vissza is akar jönni hozzád. mert ha egyszer elhagyott egy hülyeség végett akkor másodszor is el fog hagyni...

igazán sajnálom ami veled történt :(

2008. aug. 19. 06:46
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát van, akinek bejön és van, akinek nem. Nekem bejött, mert ott találkoztam a mostani vőlegényemmel is. Azóta összeköltöztünk, boldogan élünk...
2008. aug. 19. 09:46
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Az nem kérdés mennyire, mert ebből a szempontból nem számít hol köttetett a "szerelem". A baj tényleg ott van hogy már nem érezte jól magát a kapcsolatban veled, a baba is sokat ronthat a helyzeten. Ha csak pánikolós menekülésről van szó, még visszatérhet, de fontold meg, érdemes-e visszafogadni. Ugyanis mielőtt bárki beszólna, nem Te vagy a hibás, bár én azt sem mondanám hogy Ő, csak azt hogy "C'est la vie"... A kapcsolatok dinamizmusa azt is magában foglalja hogy egyszer vége, vagy átváltozik valami mássá. Lehet hogy még nem érett az apaságra, lehet hogy kapuzárási pánikja van (főleg ha az adott nő jóval fiatalabb). Ne várj rá. Ha pedig visszakullog, és úgy döntessz visszafogadod, ne azonnal és repesve. Elvégre eljátszotta a bizalmadat, ismét ki kell érdemelnie, nem?
2008. aug. 19. 11:06
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Bocsi,de ekezet nincsen a gepemen.Nagyonszomorunak tartom ami veled tortent.Van egy baratnom,akivel ugyanez tortent,csak a baba mar nagyobb volt.O visszafogadta a ferjet,azota minden rendbe jott kozottuk,legalabbis en igy tudom.Szerintem egy embert sem lehet ugy kiismerni,hogy 100%-ig megbizz benne,hisz mindenki valtozik az evek soran.Ez riziko,de maskepp hogyan is lehetne kapcsolat.A netes ismerkedessel kapcsolatban pedig.Nekem is "netes szerelmem" van,osszekoltoztunk es Nemetorszagban elek azota.Termeszetesen vannak problemak,hol nincsenek.Nem biztatnalak,hogy kevesebb ideig fog tartani,az en esetemben nem ugy nez ki a dolog.Az elejen vagyunk,meg.Hiaba "ismerem" egy kicsit,meg azokban a dolgokban is tud meglepetest szerezni.Lehetseges a baba okozott neki egy kis zavart,de megtudta volna veled beszelni a problemakat.Ezert voltatok egy par!

Sok kitartast kivanok neked,legy eros.

2008. aug. 19. 13:09
 17/19 anonim ***** válasza:

velem is történt ilyen. a baátnőm beleszerett egy másik srácba a neten, a srác is belé, pedig neki is több éves kapcsolata van, ne mcsak volt most is van, ennek ellenére találkoztak történt ami történt. de ennek ellenére a srác nem hagyta ott a barátnőjét, most meg azon vacilál hogy mi legyen. szenved de a barátnőjét mégsem hagyja ott.

tehát a férjednek nem szabadna téged otthagynia ennyi leehtne benne pláne hogy egy baba is van, ennyire tisztességtelen nem lehet valaki. ha gyerek van az megannyi lemondással jár, és akárhogy is szenved alapnak kéne lennie hogy a családjával marad. és ha nem ezt teszi akkor megsem érdemel téged. egy kicsit sem. abszolut nem.

2008. aug. 20. 17:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Hmmm én is szerelmes vagyok valakibe akit a neten ismertem meg,300km,a férjem és a felesége válasz el egymástok minket.Nem tudom én sem mit tegyek az eszem azt mondja nem szabad hiszen a férjemmel jol kijövünk egymásal,van egy 8 éves fiunk is,de a szivemnek nem tudok parancsolni,ŐT szeretem és Ő is engem,tudom érzem...nagyon rosz ez igy.Minden nap beszélunk de még nem találkoztunk,de tervezzük,13 éve vagyok a férjemmel, sosem csaltam meg őt,de most ugy érzem meg tenném...
2008. dec. 4. 18:49
 19/19 anonim válasza:

Szia!

1.Kitartás! Ha egy képes volt otthagyni, akkor tényleg nem sokat vesztettél. De ezt már előttem elmondták egy páran :)

2.Szerintem az internetes szerelem is lehet igazi. Én nemrég ismerkedtem meg egy lánnyal, interneten. Azóta többször találkoztunk, minden nap beszélünk, és nélküle már el se tudnám képzelni az életem. Jobban szeretem mint, eddig bármelyik lányt. És ő az első, akivel interneten ismerkedtem meg.

2010. jan. 5. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!