Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár diák kapcsolat. A tanár 32éves, a diák 17. Szerintetek ez nagyon durva?
Figyelt kérdés
normális válaszokat=)2010. febr. 4. 17:41
11/32 anonim válasza:
az benne a durva ha a diákja vagy.kirúghatják és akkor soha többé nem kap tanári állást mondván hogy pedofil.
szóval vagy te vagy ő suliváltás.amúgy meg én 17 vagyok párom 33 és 3 éve vagyunk együtt.szóval ha elég érett vagy már egy kapcsolatra akkor működhet.
12/32 A kérdező kommentje:
szerintem érett vagyok már rá..(: igen sajnos a diákja vagyok, de csak egy héten egy órám van vele..
2010. febr. 4. 18:53
14/32 A kérdező kommentje:
hosszú történet.. nekem bejött és még nincs felesége és megkértem hogy korrepetáljon, mert idén fogok ebböl a bizonyos tantárgyból érettségizni..
2010. febr. 4. 19:52
15/32 anonim válasza:
Értem, de hogy lett ebből kapcsolat, már le is feküdtetek?
16/32 A kérdező kommentje:
hát szépen lassan.. igen.
2010. febr. 4. 20:41
17/32 anonim válasza:
mien világot élünk ...O.o pár éven belül majd az lesz a durva ha vki normális kaocsolatban él xD
18/32 anonim válasza:
Ha szerelmes vagy semmi sem lehetetlen.
Mindent bele. Nekem az egyik ismim a kollégiumi tanár, s az egyik volt diákja, most a felesége, már gyerekük is van.
Ritkán látni ilyen tüzet ami bennük van.
19/32 anonim válasza:
Úgy utálom hogy ilyenkor rögtön leoltják a kérdezőt hogy hú mekkora ri.banc. A szerelmet nem lehet irányitani. Viszont: szerintem várnotok kéne a ballagásig, mert akkor már nem lehet belőle bajotok.
20/32 anonim válasza:
18:32
Ezt írtad:
".amúgy meg én 17 vagyok párom 33 és 3 éve vagyunk együtt"
Tehát 30 éves ember, egy 14 éves lánnyal jött össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!