Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végre leteltek az ünnepek, már rosszul vagyok ettől a sok önsajnáló embertől, ti nem?
27 éves nő vagyok,egyedül élek,már 1 éve nincs kapcsolatom,és én is egyedül,partner nélkül töltöttem a karácsonyt,szilvesztert,és ezidő alatt egyetlen önsajnáló szó sem hagyta el a számat az ismerőseim,barátaim felé.
És lehet meglepő,de jól is éreztem magam.
Ennek ellenére fellépek a facebookra,fórumokra,annyi de annyi ember volt,aki sajnáltatta magát,hogy egyedül van,hogy inkább le is léptem.
Hívtak tegnap a barátaim kisebb buliba,de nem volt kedvem hozzá,inkább egyedül elvoltam itthon,és klassz volt.
Esküszöm,hogy a falnak megyek azoktól,akik ilyenek.
Nekem is volt már,hogy egyedül voltam ünnepekkor máskor,meg nem volt jó,de sosem hangoztattam.
Miért kell ezt?
Mert megpróbáljátok beadni azt nekem,hogy az önsajnálat igenis normális,illetve,hogy most én is azt teszem,csak elbagatelizálom a dolgot.
Hát sajnálom,de ez szánalmas,ugyanis egy önmagát sajnáltató,szánakozó ember csak elszívja az emberek életkedvét is!
Rosszul vagyok tőlük,akik ilyen dolgokon siránkoznak.
Senki nem szereti az ilyen alakokat,de úgy látszik,az álszentség még egy anonim oldalon mindig menő,de én ebben nem vennék részt,mert kimondom,amit gondolok.
Remélem kielégítettem a kíváncsiságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!