Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha álmaitok pasija/nője a tiétek lehetne, azzal a feltétellel, hogy 10/10est csináltok a külsőtökből?
Ő támasztaná ezt a feltételt? büszkeség vs. álomnő
Nehéz kérdés.
Kinek mi a 10/10..
Arra gondolsz, hogy ha fiú, kigyúrja magát, szolizik, tucathajat csináltat és tucat cuccokban jár?
Ha lány, akkor pedig lefogy 45kg-ra, műmellet csináltat, szétszolizza magát, feltölteti a száját és kiszőkítteti a póthaját?
Az már rég nem jó ha valaki változtatásokat szeretne bevezetni velem kapcsolatban.
Ha valaki kedvel,megszeret akkor azért szeressen meg amilyen vagyok ne akarjon a saját világa szerint átformálni.
Persze velem is lehet kompromisszumokat kötni ,de drasztikus változásokon nem mennék át senki kedvéért sem.Lehet az az ember 10/15 ös is.
Én ilyen vagyok és kész.
ha almaim pasija nem fogad el ugy ahogy vagyok. akkor nem.o az almaim pasija
L27
Már az enyém, és nagyon szívesen javítgatok a külsőmön ezt-azt, hogy jobban tetsszek neki és magamnak is, de ha nagyon eltérő elképzeléseink lennének arról, hogyan nézek ki jól, akkor abba nem hiszem, hogy belemennék.
(Pl. ha neki a bodybuilder nők lennének a 10/10, akkor nem gyúrnám ki magam mert szerintem meg rondák. De általában egyezik a véleményünk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!