Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet ez, hogy a kapcsolatunk továbbra is jól működjön?
A helyzet az, hogy sokat veszekedtünk pénteken, szombaton. De nekem valahogy nagyon nem jöttek össze a dolgok, sok családi zűr és szerintem érthető, hogy kevésbé vagyok türelmes. Eddig imádott, de hétvégén teljesen kiábrándult belőlem. Mármint szeret, de nem szerelemből, én őt szerelemből szeretem és bánom, hogy sok apró dolgon így kiakadtam, de tényleg nem apró dolog van itthon ami miatt nem érzem jól magam.
Azt találtam ki, hogy találkozzunk ahogy eddig (heti 2-3x), de semmi csók, se semmi, mintha barátok lennénk. Szerintetek mennyire okos ötlet? Ha van jobb ötlet szívesen várom. Ja és jövő héten leszünk 1,5 évesek és nem lenne jó ha még egy szájra puszit se adhatnánk egymásnak, meg szülinapom is akkor lesz, meg Valentin nap is... Segítsetek hogy, hogyan lehetne visszahozni a szerelmét leghamarabb!
17/L vagyok én, ő meg 19/F
Inkább beszéld meg vele a problémákat... :)
Ez a semmi csók, se semmi egy angy baromság, így csak eltaszítod magad mellől :)
Mármint most ábrándult ki belőled? Mert ez elég érdekes lenne másfél év után...
Szerintem ezzel nem sokra mész, ha úgy tesztek mintha csak barátok lennétek!
Az ilyesmin egy jó kiadós beszélgetés tud segíteni! Elmondod mit érzel, mennyire fontos neked és végig hallgatod, hogy ő hogy van ezzel stb... Lehet, hogy csak hirtelen felindulásból mondta, hogy már nem szeret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!