Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lenne a normális nem, vagy én vagyok a hülye?
Őszinte leszek, nekem férfi létemre nem azok a legszebb pillanataim, hogy mekkorát keféltem. Hanem, hogy a nap többi része hogy telt az adott lánnyal és mennyi emlékezetes pillanatot töltöttünk el, amire jó szívvel gondolhatok vissza... De őszinte leszek, akikkel együtt voltam, azok szerintem ezt le se szarták, és nő létükre egy kiadós baszás többet jelentett mint egy romantikus vacsora, vagy játszani a Balatonba mint a gyerekek.
Most ki a gáz akkor?
Hasonló vagyok én is...
Jó a szex persze, de én pl az öleléseket jobban szerettem. Meg a többi dolgot...
Kár, hogy nem lesz több ilyen élményem, mert manapság az ilyen "szánalmas" és az van amit mondasz. Csak "jó kemény kúrás" aztán ennyi...
Nincs szerelem manapság a csajokban. Csak kevésben. Nagyon kiölte belőlük is valami. Ahogy a srácokból is.
Szerelem nélkül nem lehet.
És nagyon sok csaj csinálja szerelem nélkül mert ég a micsodájuk. Ahogy a srácok közül is rengeteg az ilyen. Nem tudom melyikből van több, fele-fele azt mondom.
Manapság viszont senkinek nincs "ideje" szerelembe esni.
Helyette "gyorsan legyünk túl az ismerkedésen aztán szex, ja ez nem jó viszlát jöhet a következő"... Ez a felfogás!
És ez engem például elszomorít.
Jó esetben így van ahogy írod.
De soszor fekszene le valakivel "jobb híján" és akkor a sima "ég a pinám" érzést látod csak rajtuk ami nem vágyakozás. Vagy vágyakoznak csak nem arra akivel vannak.
Meg aki nem szerelmes az hogy vágyakozhat a másikra? Nekem például nem megy. Vagyis de, de az olyan lenne, hogy kussoljon a másik és csak a saját élvezetemmel foglalozom. Az meg alapból nem jó mint tudjuk.
A szerelmhez viszont idő kell. És ez az amit nem várnak ki. 1-2 hónap alatt már talán alakulnak ki érzések hozzá. De manapság erre "nincs idő".
Ismerkedtem-leveleztem emberekkel... Sokuknak nincs ideje még beszélgetni se! Így hogy fognak szerelmek kialakulni?
A szomorúságomnak meg egy oka van: Tavaly ilyenkor egy lánynál voltam... Idén meg már nem. És ahogy elnézem jövőre se, pedig törekszem arra, hogy erősebb legyek :D Ma a fél éjjelt végigsúlyzózom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!