Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hülye, vagy minden normális lányt zavarna ez?
Ti mit szólnátok ahhoz, ha a párotok egyik volt szexpartnere bejelentené, hogy új életet szeretne kezdeni, és ő ezt úgy gondolja, hogy odaköltözne a párotokhoz (aki amúgy egy garzon lakásban lakik, franciaágyas szobával) néhány hétre, míg munkát talál, meg fizetést nem kap, és saját albérletbe nem tud menni? A hölgyike egyébként "természetesen" nem akarna semmi "olyat" a páromtól, de persze ha úgy alakulna semmi rossznak nem lenne az elrontója. Végül is ingyen lakás, ingyen pasi...
A párom meg olyan idétlen, mint az állat, egyszerűen képtelen határozottan azt mondani, hogy "figyelj vazze, nem jössz ide lakni és kész". Addig húzza az időt, meg keresi a kibúvókat, hogy attól félek, hogy egyszer csk beállít ez a csaj bőröndöstől. Ha viszont ez megtörténik, jogosan küldeném el a jó büdös pics@ba a pasimat, nem? Vagy ti hagynátok, hogy ott terpeszkedjen egy ingyenélő ex-szex partner a pasitokkal egy lakásban? Túlreagálom, vagy igazam van?
25/N

Jogos amit írsz.
Én a helyedben nem ellenkeznék, kíváncsi lennék,hogy az én akaratomtól függetlenül mit csinálna a pasim és ne azért küldje el mert én azt mondtam neki.
Szépen csendben várd ki mi lesz,és ha tényleg annyira hülye,hogy befogadja,akkor páros lábbal rúgnám ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!