Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyorsan kell dönteni. A haverom hív estére, de csak ő lenne én meg a csaja. Nem akarok pótkerék lenni . Fölöslege. Jól döntők?
Figyelt kérdés
2014. dec. 31. 17:00
11/20 anonim válasza:
hát de a csajjal biztos megbeszélték
12/20 A kérdező kommentje:
A srác már régóta mondja, hogy együtt bulizunk ma... De most meg mondta hogy hát a nővel... De menjek én is... Ez csak udvariasság, nem
?
2014. dec. 31. 17:17
15/20 anonim válasza:
Valószinű csak udvariasság, a barátnőjének meg nem tudom tetszene-e, hogy te beszálsz harmadiknak. De azért elmehetsz egy kis ideig, pezsgőztök, beszélgettek egy kicsit aztán hazajössz és kettesben hagyod őket.
16/20 A kérdező kommentje:
Nyolckor indulnànk..
De még mindig nem tudom
2014. dec. 31. 17:32
17/20 anonim válasza:
Legalább megismered a csajt.Ez egy jó alkalom.Az a baj,hogy túl sokat gondolkodsz rajta.Menjél!
18/20 anonim válasza:
Minél többet agyalsz rajta, annál nehezebb lesz döntened. Elmész, ha úgy látod, h zavarsz v nincs kedved maradni, eljössz, de legalább voltál haveroddal is, a csajt is megismerted és még bármi megtörténhet útközben :)
19/20 A kérdező kommentje:
Elmentem, mert átjött értem a haverom, addig addig nyúzott még rá nem vett, de nagy hiba volt, a csaj még csak nem is köszönt, természetesen 20 perc után leléptem, a barátom meg most ki van akadva, hogy mennyire sajnálja...
2015. jan. 1. 13:00
20/20 anonim válasza:
Ennyi!!! Megmondtam, nem hallgattál rám, pedig még privátot is írtam! Hhahahahahhahhahaha-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!